Декілька якутських місцевих жителів вирішили прокататися "з вітерцем" на "Бурані".

І все б нічого, ось тільки дані любителі гострої їзди по снігу прив'язали до "Бурану" трьох собак, пишуть російські ЗМІ.

Знущання були зняті на відео. Викладені в мережу кадри свідчать про те, що дві прив'язані собаки біжать слідом за транспортом, а один пес буквально волочиться по дорозі. Подальша доля тваринного невідома.

Нагадаємо, "Живих сфотографувати не вдалося": активісти "зупинили" небезпечних живодерів, які благають про допомогу, фото 18+

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

В українській столиці активісти спіймали гицелів, які погубили сотні тварин. У мережі з'явилися імена ймовірних злочинців: Майборода Яна і Лобко Вадим. Активісти просять небайдужих громадян допомогти.

тварина
тварина

"Вчора ми зловили гицелів - Майборода Яну, Лобко Вадима. Які погубили сотні тварин. Просимо відгукнутися всіх тих, хто постраждав від рук цих шахраїв і злодіїв прошу під'їхати у Баришівський райвідділ! Так само запрошуємо журналістів! Справа резонансна! Ще прошу приєднатися до нам пару машин, щоб вести чергування в с. Баришівка, щоб мучителі не втекли, як вони це робили раніше. У гицелів залишаються тварини, яких вони ховають і приховують місцезнаходження. Віддавати добровільно не хотіли", - написав активіст.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Час їх заборонити: оскаженіла від насильства циркова левиця відправила дівчинку в кому

Навіть навчені і приручені дикі тварини, рано чи пізно виявляють свої первородні інстинкти.

Про це повідомляють ЗМІ.

зокрема, зараз вже відомо, що під час представлення одного з цирків-шапіто, який гастролює по Росії, величезна левиця накинулася на маленьку дитину, що споглядала шоу. Відзначається, що тварина завдала дитині важкі травми.

Також Знай.ua писав про те, що Друг людини: собак навчили діагностувати небезпечну інфекцію

Міжнародна команда вчених з Великобританії та Гамбії виявили перші докази, що собаки можуть понюхати малярію. Зокрема, медики навчили тварин розпізнавати аромати захворювання, використовуючи одяг людей, які страждають від цієї небезпечної інфекції, повідомляє BBC.