Вагітна дружина принца Гаррі Меган Маркл несподівано навіть для найбільш відданих шанувальників британської королівської сім'ї з'явилася на раніше не оголошеному заході.

Герцогиня Сассекська відвідала благодійний захід, де не тільки приготувала смачні страви, а й похвалилася прекрасним зовнішнім виглядом.

21 листопада Меган Маркл нанесла візит спільноті Hubb Community Kitchen. Разом із засновницями цієї організації дружина принца Гаррі два місяці тому випустила кулінарну книгу "Разом: куховарська книга нашого співтовариства" (Together: Our Community Cookbook).

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Зустрівшись з жінками спільноти і обмінявшись з ними останніми новинами, герцогиня Сассекська відразу ж відправилася на загальну кухню, де разом з усіма взялася до приготування страв. Маркл, яка незабаром вперше стане мамою, допомогла засновницям Hubb Community Kitchen приготувати кілька страв східної кухні, які призначалися для 200 бездомних, людей похилого віку та біженців.

У процесі приготування страв герцогиня поцікавилася у жінок із товариства, чи відбився на їхньому житті успішний старт продажу кулінарної книги. Адже всього за два місяці було продано 40 тисяч примірників книги і виручено близько 269 тисяч доларів.

Як виявилось, виручені кошти допомогли жінкам повністю переробити кухню і збільшити час її роботи.

До слова, для свого такого заходу вагітна Меган Маркл вибрала коротке плаття винного кольору за 360 доларів і бордове пальто вартістю 552 долари. Свій образ герцогиня доповнила чорними витонченими ботильйонами.

"Ось так ніжки!", - прокоментували зовнішній вигляд Маркл користувачі мережі, які були захоплені образом герцогині Сассекської.

Нагадаємо, королева Єлизавета II розкритикувала вбрання Меган Маркл та порадила їй забути про голлівудські вподобання і почати виглядати як принцеса.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з поповненням у родині, принц Гаррі та Меган Маркл вирішили покинути Кенсінгтонський палац

Також Знай.ua писав, титул дитини принца Гаррі та Меган Маркл буде залежати від прихильності королеви і статі дитини.