Президент США Дональд Трамп висловив подяку Саудівської Аравії за зниження цін на нафту. Про це президент США повідомив у своєму мікроблозі Twitter.

За словами президента, ціна за барель нафти марки WTI впала до 54 доларів, після того, як її вартість становила 82 долари.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Ціни на нафту знижуються. Відмінно! Це як велике скорочення податків для Америки і світу. Насолоджуйтесь! 54 долара (нафту марки WTI, - ред.), було 82 долари. Спасибі Саудівській Аравії, але потрібно ще нижче", - написав Трамп.

Нагадаємо, Ціна на нафту опустилася до історичного мінімуму: що відбувається

У вівторок, 20 листопада, вартість нафти еталонних марок на світових ринках помірно, але впевнено знижується на тлі підготовки зустрічі країн ОПЕК+ у Відні, яка повинна відбутися вже на початку наступного місяця.

За результатами ранкових торгів вартість січневих ф'ючерсів на північноморську нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:50 за Києвом опустися на 0,46 долара (0,69%) – до 66,33 долара за барель, передає replyua.net.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Коштує мільярди, але ніхто не купує: глава Нафтогазу назвав ціну українського трубопроводу

Українську ГТС (газотранспортної системи), до спільного управління якої запросили інвесторів із США, оцінили приблизно в 14 млрд доларів.

Таку ціну назвав голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв під час Українського нафтогазового інвестиційного форуму, повідомляє "Укрінформ".

"Вартість української ГТС складає близько 14 млрд дол. Будь керуючий компанії, в якому б форматі вона не була б заснована, має забезпечити державі дохідність на цей капітал згідно тієї вартості, яку встановлює регулятор. Незалежно від формату, треба знайти такий механізм, який цей дохід забезпечить державі ", - сказав Коболєв.

Також Знай.ua" писав про те, що Ціни на бензин в Україні: цифра зруйнує психологічний бар'єр, що буде після, страшно навіть уявляти