В Краснодарі, Росія затримали відомого репера Дмитра Кузнєцова, більш відомого як Хаскі, повідомило правозахисне відділення організації "Відкрита Росія". За словами активістів, з музикантом знаходиться адвокат.

На 21 листопада у Хаскі запланований концерт в місцевому клубі, який він дає під час "Проказа-туру".

20 листопада в Ростові-на-Дону поліцейські прийшли в клуб перед концертом Хаскі. Вони вручили менеджеру попередження про недопущення екстремістської діяльності, а в клубі відключили світло і звук, глядачів не пускали в приміщення. За відомостями правозахисників, Хаскі читав тексти пісень без мікрофона і музики. Менеджери артиста розповіли, що співробітники управління з протидії екстремізму погрожували клубам Краснодара і Волгограда, де заплановані наступні концерти виконавця.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що поліція призначила лінгвістичну експертизу його текстів на предмет екстремізму, перевірка триватиме місяць, а до її завершення виступу Хаскі небажані.

Також раніше повідомлялося, що видеохостинг YouTube заблокував для російської аудиторії відеокліп російського репера Дмитра Кузнєцова, більш відомого як Хаскі, на пісню "Юда".

У Британії та інших країнах кліп відкривається без обмежень. Про конкретні причини блокування пісні поки не повідомлялося. На момент написання статті в кліпу було 5 млн 340 тисяч переглядів.

Наш портал раніше повідомляв, що в самому центрі Москви на балконі готелю "Рітц Карлтон" повісився чоловік. Шоковані видовищем жителі російської столиці помітили, що одяг чоловіка вельми схожа на костюм репера Хаскі, в якому він давав інтерв'ю в цьому ж готелі. І хоч таке видовище викликало у перехожих справжній жах, насправді все не так сумно, як здається.

Чоловіком, який повісився на балконі готелю Ritz Carlton виявився Дмитро Кузнєцов, відомий як репер Хаскі. За словами працівників готелю, це такий своєрідний жарт репера, який вважав, що це буде смішно.

Нагадаємо, зірку російського хіп-хопу Дмитра Кузнєцова, більше відомого як Хаскі, серйозно підстрелили в Підмосков'ї під час зйомок кліпу.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що репера "Хаскі" повісили в Москві, поліція на вухах.

Також раніше Знай.иа повідомляв, що репер Хаскі присвятив ліквідованій Мотороле пісню.