Шість осіб постраждали при падінні частини конструктиву автомобільного мосту через річку Савала в Тернівському районі Воронезької області, Росія, повідомляє ТАСС.

Обвалення сталося під час робіт, що проводяться на мосту.

За даними, озвученими прес-службою ГУ МВС області, НП сталася близько 16:00 біля села Братки на 20-му км автодороги "Курськ — Борисоглібськ — Тернівка". Два навантажених "Камази" здійснювали рух по мосту, на якому проводились ремонтні роботи.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Його довжина приблизно 120 метрів, на ньому знаходилися автокран КамАЗ і МАЗ, які теж впали", — сказав співрозмовник агентства в ЕДДС.

Повідомляється, що троє постраждалих перебувають у важкому стані, вони реанімобілем відправлені в Борисоглібську районну лікарню. Ще трьох чоловіків у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у відділення хірургії Тернівської районної лікарні.

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група, поліцейські встановлюють всі обставини події. Попередньою причиною обвалення прольоту моста в поліції називають перевищення допустимого навантаження.

Раніше ми повідомляли, що через великі навантаження Дарницький міст, ймовірно, знаходиться в аварійному стані. Експерти заявляють, що конструкції загрожує техногенна катастрофа.

Про це стало відомо завдяки коментарю для українських журналістів експерта з транспортних питань В'ячеслава Коновалова.

Експерт повідомив, що кошти на відновлення моста вже освоєні, і не маленькі. Однак освоєні вони насправді не на ці цілі.

Нагадаємо, міст звалився і розділив острів на дві частини.

Як повідомляв Знай.uа, у Росії впав "мегамост".

Знай.uа писав, у мережі показали зруйнований Кримський міст.