У московському метро сталась трагедія. На одній зі станцій обвалилась важка конструкція прямо на людей. Люди у паніці, на місце прибувають медики, вже відомо про постраждалих.

Про це пишуть російські Telegram-канали.

Відомо, що інцидент трапився біля станції підземки "Салар'єво".

Важка конструкція звалилася на людей. Двоє чоловіків лежать на асфальті в крові. Одному повністю відірвало ногу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як з'ясувалося згодом, причиною обвалу стала аварія в системі водопостачання, відірвалося дві труби.

швидка допомога

Додамо, нещодавно мерія Москви відзвітувала про ремонт на станціях метро, у тому числі на станції, де сталась трагедія.

За попередніми даними, одна людина загинула. Ще двоє постраждали. Всі вони гастарбайтери. А що впала конструкція - величезна труба, робочі її просто не втримали.

Катастрофа на вулицях російського міста

У російському місті Вольськ обвалилась ділянка автомобільної дороги після розмиву землі стічними водами. На місці утворилась гігантська яма, шлях перекрили. Як виявилось на місці обвалу не було каналізаційних труб.

Нагадаємо, кримський міст тікає під воду. Космічна зйомка показала, що скандальний Кримський міст, який зовсім нещодавно відкрили, поступово зміщується.

Експерти аналізували фото, які були зроблені супутником та прийшли до висновку, що скандальна побудова все ж рухається.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шість осіб постраждали при падінні частини конструктиву автомобільного мосту через річку Савала в Тернівському районі Воронезької області, Росія

Також Знай.ua писав, що ввечері, 20 листопада на злітно-посадковій смузі в аеропорту Шереметьєво загинув 25-річний громадянин Вірменії Альберт Епремян, якого переїхав літак, що мав злітати.

Дивіться: трагедія в московському аеропорту