Помер дідусь чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова. Про це у своєму Instagram повідомив менеджер спортсмена Алі Абдель-Азіз.

На фото, опублікованому Алі, росіянин стоїть в обнімку з дідусем. Знімок був зроблений на батьківщині Хабіба після того, як він успішно захистив чемпіонський титул, здобувши перемогу над ірландцем Конором Макгрегором.

Через що помер літній чоловік, не повідомляється.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали, що батько екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора заявив про бажання дебютувати в боксі, повідомляє The Sun.

59-річний Тоні Макгрегор вже приступив до тренувань, щоб провести бій з 24-річним ведучим місцевого каналу Off The Ball Йоном Шиеном.

"Ви бачите, як деякі чоловіки запускають себе, коли доходять до мого віку. І я не хочу, щоб це сталося зі мною. Шаную своє тіло і знаю, коли потрібно зупинитися пити алкоголь. Я не якийсь там баламут, але люблю красиво жити.

Мій батько боксував на аматорському рівні, але я ніколи раніше цим не займався. Бойовий ген пропустив моє покоління", - заявив Тоні.

Повідомляється, що всі виручені кошти від поєдинку Макгрегора і Шиена підуть на благодійність.

Також раніше повідомлялося, що чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов(27-0) готовий провести бій проти екс-чемпіона світу американського боксера Флойда Мейвезера (50-0, 27 КО). Про це повідомив менеджер Нурмагомедова Алі Абдель-Азіз.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Хабіб з повагою ставиться до рішення Дані Уайта і збирається його дотримуватися, поки він перебуває на контракті з UFC. Але як тільки угода закінчиться, Нурмагомедов готовий зв'язатися з командою Мейвезера для обговорення поєдинку в 2019 році.