Молодий чоловік, якого поліцейські застрелили після інциденту в Riverchase Galleria в американському місті Гувер (штат Алабама), виявився простим покупцем. Про це повідомляє CNN з посиланням на правоохоронців.

В місцевій поліції розповіли, що справжній винуватець стрілянини в торговому центрі знаходиться на волі. Зараз ведуться його пошуки.

Раніше, 23 листопада, повідомлялося, що невідомий відкрив стрілянину в торговому центрі під час "чорної п'ятниці". Очевидці розповіли, що в будівлі були чутні два залпи, потім після паузи постріли пролунали знову.

В інциденті отримали поранення два підлітка 12 і 18 років. Злочинцю вдалося втекти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У США після Дня подяки, який відзначається в останній четвер листопада, починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. Перший його день називають "чорною п'ятницею".

Раніше ми повідомляли, що в Україні, як і в усьому світі настав день божевільних скидок. Він же – Чорна п'ятниця. Однак такого приємного дня зраділи не всі. Зокрема ті українці, в яких немає зайвих грошей для витрат, навіть у день шалених знижок.

До того ж, в Україні нечесних маркетологів часто ловлять на тому, що "чорна п'ятниця" для них лише можливість підвищити прибуток, а знижки є чистої води хитрим прийомом.

Так, в мережі з'явилися перші чесні реакції та очікування від цього дня.

Раніше повідомлялося, що Black Friday - Чорна П'ятниця. У цей магічний день, коли ціни в магазинах просто тануть на очах, чому в Україні П'ятниця не чорна, а злегка засмагла?

Також раніше ми писали, що українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в сірій спортивній формі власного бренду.

Нагадаємо, черговий Росляков відкрив стрілянину в коледжі: є загиблі, поранених більше десятка.

Як повідомляв Знай.uа у центрі Києва схожий на президента РФ чоловік відкрив вогонь, весь місто стоїть на вухах.

Знай.uа писав, бійня в київському ресторані: власник злетів з котушок і розстріляв відвідувачів, деталі.