Вже з'явилися чутки, що душа американського президента трохи розкрилася і Трамп не виключає можливості, що колишнього керівника його виборчого штабу буде помилувано.

Про це стало відомо завдяки заяві Дональда Трампа авторитетній газеті The New York Post.

Пол Манафорт
Пол Манафорт

За інформацією видання, Трамп заявляє, що помилування ніколи не було предметом обговорення, але він не виключав таку можливість.

Нагадаємо також той факт, що екс-керівнику передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Полу Манафорту призначать покарання 8 лютого в суді Олександрії в США за вісьмома пунктами звинувачень у банківському шахрайстві і ухиленні від оподаткування. Юристи вважають, що Манафорт, ймовірно, отримає покарання у 8-10 років ув'язнення.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Варто нагадати, що екс-політтехнолог президента США Дональда Трампа і колишній помічник підозрюваного у державній зраді Віктора Януковича Пол Манафорт порушив умови домовленості зі слідством. Як відомо, в такому випадку йому загрожує до 10 років ув'язнення.

"Пол Манафорт порушив свою досудову домовленість з Міністерством юстиції, збрехавши ФБР і офісу спеціального прокурора Роберта Мюллера - через два місяці після того, як він почав співпрацювати в російському розслідуванні", - йдеться у звіті прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виконуючий обов'язки глави Мін'юсту США Меттью Уітакер несподівано знайшов "український слід" у виборах в американський конгрес. Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на The Hill.

"Зв'язок між демократичною партією США і Україною заслуговує розслідування", - заявив Уітакер.

Слова американського чиновника стали відповіддю на зустріч, яка нібито відбулася між демократами і українськими політиками: тоді обидві сторони нібито були зацікавлені в обміні інформацією про передвиборчу кампанію Трампа - теоретично, це могло допомогти Хілларі Клінтон виграти президентську гонку.

Нагадаємо, справа Манафорта "заглохла", і ось чому.

Як повідомляв Знай.uа від КНДР до Росії: як змінилося ставлення до Америки після приходу Трампа.

Знай.uа писав, справа Манафорта: спецпрокурор США відбере у політика все награбоване в Україні.