Стала відома причина, через яку герцогиня Сассекська Меган Маркл пропустила весілля Пріянки Чопри. Відомо, що Меган погано себе почуває через вагітність.

Меган Маркл та Пріянка Чопра – найкращі подруги. Вони познайомилися під час акторської роботи Маркл у серіалі "Форс-мажори". Однак близьке оточення королівської родини повідомило, що церемонія весілля Чопри та її нареченного американського співака Ніка Джонаса відбудеться без присутності королівської родини.

Нещодавно принц Гаррі та його дружина Меган Маркл повернулися з довгої подорожі по Австралії і зараз хоче відпочини. Меган очікує дитину і перебуває на п’ятому місяці вагітності.

Нік Джонас освідчився своїй коханій Пріянці у липні цього року.Обраниця старша за нього на 10 років. Заручини паривідбулись в рідному місті актриси Мумбаї. Пара поєднала свої долі в одному з храмів за національними індійськими традиціями.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що навесні наступного року вперше стануть батьками Меган Маркл і принц Гаррі. Члени королівської сім'ї не часто відверто розмовляють на подібні теми, але несподівано Кейт прокоментувала вагітність Меган..

Раніше “Знай.ua” писав, батько герцога Сассекського принц Чарльз розповів, які імена для своєї майбутньої дитини розглядає знамените подружжя.

Знай.ua” писав, що остання поява Меган Маркл на публіці виявилася для неї не найвдалішою. Дружину принца Гаррі знову розкритикували за зовнішній вигляд. Спочатку користувачі і ряд західних таблоїдів звинуватили Маркл в тому, що вона знову скопіювала образ Кейт Міддлтон.