Як стає відомо з офіційних даних, перемога у другому турі з результатом дісталася Саломе Зурабішвілі, передає «Грузія Online».

Колега колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі Грігол Вашадзе отримав 40,48%. Але Вашадзе поразки визнавати не поспішає, заявляючи, що "у Грузії немає президента". Від імені опозиції він вирішив звернутися до влади країни, вимагаючи скасувати результати, призначивши дострокові парламентські вибори.

президентські вибори в Грузії
президентські вибори в Грузії

Він також повідомляє, що у нього є плани подати в суд з вимогою про скасування результатів другого туру президентських виборів.

Нагадаємо, Грузія отримала нового президента

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В Грузії, за результатами підрахунку 100% голосів, новим президентом стала незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі.

Згідно з результатами ЦВК Грузії, за Саломе Зурабішвілі проголосували понад 59% виборців.

Відомо, що в президентській гонці Зурабішвілі підтримувала правляча партія Грузинська мрія. Про це стало відомо завдяки повідомленням грузинських ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Грузії затримали українців, які захищали Донбас: хто вони

На вулиці Лихаурской у Тбілісі затримали п'ятьох громадян України. Як повідомляє "Грузія Онлайн", посилаючись на канал "Руставі 2", для затримання були мобілізовані спецназівці і правоохоронці. Відзначається, що затримані 27 листопада оселилися в готелі "Альянс".

Також, за попередньою інформацією, серед затриманих є і грузинський військовий Лука Чхетия, який воював на Донбасі. Він приїхав до Тбілісі, щоб бути присутнім сьогодні на акції об'єднаної опозиції.

Також "Знай.ua" писав про те, що Зурабішвілі зробила жорстку заяву по Україні і Грузії, і Путіну воно явно не сподобається

В даний момент не найкращий час для співпраці з Російською Федерацією, все черех її агрессивних дій зокрема, по відношенню до України. Про це розповіла Саломе Зурабішвілі, яка нещодавно перемогла на президентських виборах в Грузії.

Про це стало відомо завдяки її недавнього інтерв'ю для російських ЗМІ.