Користувачі соцмереж звернули увагу на підозрілий сайт cpidzhak.ru, який нібито здавав в оренду брендовий одяг для дітей, але в оголошеннях чомусь більше описувались моделі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Зазначається, що підозрілий сайт зауважив один з користувачів та повідомив про це журналістам.

"Я дізнався про сайт випадково, з Facebook. У пості написали, що такий сайт виявлений, була фотографія з скріншотом дитячого одягу. Я вирішив, що людина занадто параноїдальна і бачить педофілів всюди. Потім сам зайшов і був здивований", - розповів Сергій А.

За словами користувача, він написав заяву в Генпрокуратуру РФ і доклав до неї скріншоти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Прошу вас перевірити діяльність сайту cpidzhak.ru на предмет незаконного отримання прибутку за допомогою організації дитячої проституції. Сайт рекламує себе як магазин дитячого одягу, що здається в погодинну оренду. При цьому про одяг на сайті, мені знайти не вдалося, тільки фотографії дітей з цінами і відомостями про те, що якщо доставка за адресою замовника неможлива, то можна замовити для "доставки" комфортабельне приміщення", - написав Сергій А. в своїй заяві для прокуратури.

Зараз, якщо зайти на сайт cpidzhak.ru, відкривається фотографія Андрія Чикатило з написом "Я їх всіх з'їв".

І лише завдяки скріншотам можна побачити, що насправді являв собою цей сайт.

Як видно з фото, до речей, що здаються в оренду, чомусь відсутній опис самого одягу. Є фотографії дівчаток із зазначенням імені та віку, а також вартості за одну годину. Є і хлопчики, причому деякі з них зображені на фотографіях в одних плавках і капелюсі, та навіть цього мінімального одягу зовсім не видно і фокус камери явно був налаштований на обличчя дитини. Більш того, на сайті можна знайти фото повністю голої дитини з пляжного відпочинку.

Серед моделей є дівчинка, одягнена у святкове блакитне плаття. Але чомусь від сукні видно лише комір. Цікавий спосіб просувати одяг.

Оплатити послуги з оренди можна тільки за допомогою криптовалюти. Після зарахування коштів на рахунок орендодавця, з покупцем, як обіцялося на сайті, зв'яжеться менеджер.

Що стосується доставки, то орендований "одяг" привозили на власному транспорті і на ньому ж вивозили назад.


При чому в оголошення сказано, що доставка можлива по всій території Росії. Однак за межі Москви власники сайту згодні були вивозити "брендовий одяг" лише за умови не менше п'яти годин оренди і після обов'язкової попередньої співбесіди. Постійним клієнтам, до речі, обіцяли знижку 10%.

В інтернеті можна знайти і відгуки на послуги постачальника брендів в маси. Користувачі заявили, що провели "незабутній час" в комфортному приміщенні в Москві.

Але є і більш відверті відгуки, в яких користувачі прямо називають сайт аналогом дитячого порно.

"Якщо ви скористаєтеся послугами, вас чекає незабутню насолоду, яке незрівнянно ні з чим! Забудьте про дитяче порно, тепер у вас є cpidzak.ru", - йдеться у відгуку.

Нагадаємо, 28-річний мешканець Кременчука через соцмережі втирався в довіру до дітей, видаючи себе за дівчину. У результаті від насилля постраждали 12 дівчат віком від 9 до 12 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна активістка порадила любити педофілів, заявивши, що педофілія є такою ж вродженою сексуальною орієнтацією, як і гетеросексуальність.

Також Знай.ua писав, батько-педофіл з Бердичева заради збагачення знімав свою доньку у порнографічному відео, а крім того регулярно глумився над власним дитям.