Герцог та герцогиня Кембриджські Вільям та Кейт Міддлтон відвідали різдвяну вечірку, після чого прилетіли до Кіпру заради зустрічі із військовими авіабази.

Про це повідомляють британські ЗМІ.

Під час візиту королівське подружжя привітали британських військовослужбовців, які відзначають Різдвяні свята далеко від дому.

Герцог та герцогиня Кембриджські планують відкрити Oasis Centre, який стане місцем для відпочинку на базі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Для події Кейт Міддлтон обрала неочікуваний образ - герцогиня вперше приміряла брюки-кльош, які доповнила стриманою білою футболкою та оливковим жакетом від Smythe. Вільям не зрадив класиці - синій костюм він доповнив ніжно-блакитною сорочкою.

Нагадаємо, шлях до ідеального стилю був нелегким для герцогині Кембриджської, але за кілька років вона змогла сформувати гардероб, якому багато хто може позаздрити. Як Кейт це вдалося і через що доведеться пройти Меган? Про це передає Clutch.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Раніше Знай.uа писав про те, що інсайдери знову заявили про те, що в королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт. Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Як відомо, брати Гаррі та Вільям дуже близькі люди. У них склалися теплі стосунки після того, як їм разом довелося пережити трагедію - смерть матері Діани. Навіть змужнівши вони змогли зберегти міцну зв'язок.

Однак, якщо вірити інформації Daily Mail, між герцогами впало "яблуко розбрату", яке звуть Меган Маркл. Подейкують, що перед весіллям Гаррі Вільям дозволив собі невтішно висловитися про вибір нареченої молодшим братом.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Герцог і герцогиня Кембриджські відчули, що стосунки Гаррі і Меган розвиваються дуже швидко. Вільям особливо сильно хвилювався і озвучив Гаррі свої тривожні думки", — розповіло джерело виданню.

Також Знай.uа повідомляв, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон на наступний день після дипломатичного прийому в Букінгемському палаці вирушила разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом на Кіпр.