Батьки з російського міста Рязань лікували свою новонароджену дитину молитвами. Однак її стан погіршився і вона померла.

Сімейну пару засудили. Батьки були визнані винними в заподіянні смерті з необережності. Батько малюка отримав рік обмеження волі, мати - дев'ять місяців. У суді горе-батьки свою провину визнали і покаялися.

Суд встановив, що у подружжя народилася дитина з вродженим захворюванням. Новонародженому хлопчику було призначено необхідне лікування. Спочатку батьки виконували рекомендації медиків і давали потрібні немовляті ліки. Однак чомусь передумали і вирішили лікувати малюка по-своєму - за допомогою молитов. Вони надіялися, що щоденні молитви допоможуть йому одужати. Таке «лікування» спричинило погіршення стану здоров'я малюка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новонародженому потрібна було гормональна терапія. Батькам лікарі роз'яснили, що при відмові від лікування дитина може померти. Пізніше вони начиталися в мережі статей про захворювання і вирішили не давати препарати. В результаті тримісячний дитина померла.

Нагадаємо, чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.

Як писав раніше портал "Знай.uа", новонароджена дитина з сивим волоссям здивувала абсолютно всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, як вчитися на чужих помилках і зберегти шлюб.