В американському містечку Парадайз через виниклі лісові пожежі люди не могли дістатися до своїх домівок, щоб забрати домашніх улюбленців. Медісон і Мігель чекали місяць. Передає The Washington Post

Господиня після від'їзду звернулися до організації по захисту тварин K9 Paw Print Rescue і попросила дізнатися про те, що стало з її собаками. З'ясувалося, що вони живі.

Мігель був у притулку в іншому місті, Медісон, навіть незважаючи на те, що небайдужі приносили йому їжу і воду біля згорілого будинку, реагував агресивно – нікого до себе не підпускав.

За словами волонтера рятувальної організації Шейла Салливаны, собакам залишали біля будинку речі, запах яких нагадував власницю собак. Після завершення евакуації, Андреа повернулася в рідне місто і побачила, що сидить на купі попелу Медісона. Вона в захваті, а рятувальна організація нагадує — "Ніколи не здавайтеся!"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Собаки-панки: американка придумала захисні костюми для домашніх тварин, задумка підкорила соцмережі

Жилет з шипами та яскравими щетинками, здавалося б, відмінний варіант для панк-концерту. Але ми зараз говоримо про захисних жилетах, спеціально створених для маленьких порід собак. Так жителі США одягають своїх улюбленців, щоб улюбленого вихованця не зжер дикий койот чи не забрав орел.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Бомж за пляшку горілки намагався заколоти собаку, коли господарка не змогла її повісити: страх і ненависть в Кременчуці

Зовсім недавно, 30 листопада, весь світ відзначав День домашніх тварин. Свято подяки за відданість, свято дружби, тепла і любові. Люди взагалі люблять святкувати. Навіть тоді, коли на наступний день після свята готові холоднокровно вбити домашнього вихованця, беззавітно відданого та люблячого. Вбити ні за що. Просто, щоб зігнати злість.

Також "Знай.uа" писав про те, що Мати залишила дитину на порозі будинку в лютий мороз. Малюка спробувала врятувати собака, накривши його собою

Сибір відома лютими морозами і суворими зимами. Температура повітря опускається до -40-50 градусів за Цельсієм. При таких умовах дуже складно перебувати на вулиці навіть дорослій людині, а вже тим більше дитині.