Триповерхова квартира, яку батьки герцогині Кембриджської планують продати, розташовується в західному районі Лондона. Як передає The Daily Mail, Майкл і Керол Міддлтон придбали будинок у 2002 році за 780 000 фунтів стерлінгів. Тепер його виставлять на продаж за ціною 1 мільйон 950 000.

Особняк "Chelsea" Кейт Міддлтон і її сестра Піппа поділили ще задовго до того часу, як Герцогиня встигла вийти заміж за принца Вільяма. Тепер дівчина проживає в розкішному 20-кімнатному житлові і більше не потребує будинку. А ось її молодша сестра зуміла вийти за мільйонера Джеймса Меттьюза, переїхавши в особняк з п'яти поверхів в Лондоні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Будинок Міддлтонів відрізняється меблями в вишуканому стилі, а також володіє спокійним кольором. У ньому три спальні кімнати, дві ванни, кухня, їдальня з вітальньою, а також декілька кімнат для гостей.

Нагадаємо, Народження первістка, любов і слава: Британія готує захоплюючий мюзикл про Меган Маркл і принца Гаррі

В ефірі радіо BBC Radio 4 вийде комедійний мюзикл присвячений 37-річної Меган Маркл і 34-річному принцу Гаррі. Його назва - "Шостий у черзі на престол і я" (The Sixth in Line to Be King and I).

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Принц Чарльз віддав зворушливу дань своєї любові: це фото скаже більше тисячі слів

Всі, хто дивився пряму трансляцію з одруження принца Гаррі і Меган Маркл, пам'ятають один з найбільш зворушливих моментів церемонії - коли батько нареченого, принц Чарльз, вів наречену до вівтаря.

Тоді герцог Сассекский, розчулившись, висловив щиру подяку отцю і мало не пустив сльозу.

Також "Знай.uа" писав про те, що Невдалий жарт від принца Вільяма змусила військових почервоніти, Кейт Міддлтон ледь не розплакалася

Принц Вільям не перестає жартувати над своєю дружиною Кейт Миддлтон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що королівське подружжя нещодавно відвідали авіабазу "Акротірі" на Кіпрі, де й стався довлі кумедний епізод.

Судячи з опублікованими фото сім'я досить весело проводила час з військовими, зачіпали сімейні теми і навіть згадали про дітей. Можливо саме такі відверті розмови і послужили приводом для жартів від Вільяма в бік Кейт.