Історія сталася в Індії. За місяць до неймовірного інциденту жителя Індії Кумара Маревада вкусила собака, через інфекцію і нагноєння рани його відправили в лікарню у вкрай критичному стані. З часом хлопцю ставало тільки гірше, а через кілька тижнів, лікарям довелося повідомити його родичам про безнадійний стан Кумара.

На жаль, сім'я хлопця дуже бідна. Все, що залишалося батькам — прийняти рішення відключити сина від апаратів штучного життєзабезпечення. Кумар перестав дихати і подавати будь-які ознаки руху, а його сім'я вирішила якомога швидше організувати похорон.

Варто відзначити, що в Індії прийнято готуватися до похорону ще до смерті. При перших ознаках настання смерті хворого потрібно покласти на підлогу. Також можна винести його на веранду або залишити на землі. Під час передсмертної агонії рідні повинні знаходитися поруч і старанно молитися. Це допоможе душі звільнитися від тіла набагато легше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли похоронна процесія, що складалася з родичів і односельців Кумара відійшла приблизно на півтора кілометра від села, в якій раніше жив хлопець, "небіжчик" несподівано для всіх вийшов з коми, відкрив очі і став різко дихати.

17-річний індійський підліток вийшов з коми з коми і виявив, що його несуть на кладовище. Родичі хлопця, покусаного собакою, були впевнені в тому, що він помер.

Перелякані таким поворотом подій родичі, в терміновому порядку відправили хлопця назад у лікарню, де його знову підключили до апаратів життєдіяльності.

"Пацієнт підключений до апарату ШВЛ, — прокоментував стан здоров'я Кумара доктор Манеш Нилахантаннавар. — Ми думаємо, що він став жертвою менінгоенцефаліту — інфекції, яка розвинулася в його організмі після укусу собаки. Хлопець отримує всі необхідні ліки. Надалі такої грубої помилки не повториться".

Якщо б цей випадок стався де-небудь у США, то Кумар і його сім'я, напевно, отримали б багатомільйонну компенсацію. Ну а в Індії батьки Кумара просто сподіваються на те, що він зможе одужати.

Нагадаємо, 4-річна донька врятувала паралізованого батька після втечі матері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.

Також "Знай.uа" писав, 15-річна дівчинка в тілі старенької відсвяткувала свій останній день народження, ця історія змусить вас цінувати кожну мить.