У понеділок, 10 грудня, стало відомо про те, що скандально відомий російський актор Олексій Панін потрапив у аварію в Москві.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що в Москві на вулиці Подвойського зіткнулися два таксі. А потім в них в'їхав "Мерседес", пасажиром якого і був Олексій Панін.

Поліція Росії
Поліція Росії

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Актор від різкого від різкого гальмування вдарився головою. На місце події виїхала бригада швидкої.

Нагадаємо, епатажний російський актор, улюбленець глави Кремля Олексій Панін, прокоментував останню гучну подію, яка на слуху всього Саратова та висунув свою версію нової витівки.

Олексій Панін
Олексій Панін

Так, на сторінці в Instagram актора з'явилось відеозвернення до журналістів, в якому Панін просить не перекручувати події. Він пояснює, що проїзд по пішохідній частині був частиною зйомок фільму, а не грубим порушенням правил, мовляв він зірка і все можна.

Раніше Знай.uа писав про те, що російського актора зі скандальною репутацією Олексія Паніна зняли з рейсу лоукостера "Перемога" на рейсі Стамбул - Москва за п'яний дебош і куріння на борту літака.

Олексій Панін
Олексій Панін

"Він двічі покурив в туалетній кімнаті (бортпровідники попереджали його особисто про заборону куріння), кричав іншим пасажирам про те, як правильно курити і закривати детектор диму серветкою, про те, що його колишня дружина була стюардесою і навчила його правильно курити в літаку. Неодноразово ображав бортпровідників, висловлюючись нецензурними словами ", - повідомило джерело в авіакомпанії.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

Крім того, офіційно прес-служба підтвердила, що такий інцидент стався. Компанія має намір стягнути з актора всі вимушені витрати, в тому числі за санітарну обробку літака.

У серпні цього року Панін також влаштував дебош в анексованому Криму. Неадекватно поводився на борту літака, що мав відправитися із Сімферополя до Москви.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

Також Знай.uа повідомляв, що російський актор Олексій Панін представив свою версію гучного скандалу, в який він вплутався зовсім нещодавно.