Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей скасувала голосування в парламенті з питання Brexit, яке було призначено на вечір вівторка,11 листопада.

Цю інформацію повідомляє Bloomberg.

Зазначимо, що Мей скасувала вирішальне голосування щодо схвалення угоди з Brexit. Все ж, багато хто говорить, що ймовірність проведення голосування є. Воно може відбутися в тому випадку, якщо британський парламент наполягатиме на тому, щоб провести голосування у вівторок ввечері.

Поки офіційна позиція британського уряду з цього питання не зрозуміла. Відомо, що Мей активно проводить переговори зі своїми міністрами, щоб вирішити проблему.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У понеділок, 10 листопада має з'явитися офіційна заява про майбутнє голосування.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей розповіла, що станеться, якщо угода про вихід Британії з Європейського союзу (Brexit) провалиться. Про це Тереза Мей повідомила в інтерв'ю виданню The Daily Mail.

За словами прем'єр-міністра Британії, якщо угода про Brexit провалиться, вона може піти у відставку, а новим прем'єр-міністром країни, найімовірніше, стане лідер опозиції Джеремі Корбін.

За словами Мей, якщо члени Палати громад не підтримають розроблений та погоджений у Брюсселі план з Brexit, Британія опиниться в ситуації невідомості.

"Це означало б серйозну загрозу для країни, з реальним ризиком відмови від Brexit або виходу з Євросоюзу без угоди".

Нагадаємо, що Ембер Радд, міністр у справах праці і пенсій, запропонувала інший шлях для Британії, який може замінити Brexit. Цей варіант дозволить країні покинути ЄС, однак зберегти свій вплив в Європейській економічні зоні.

Новину повідомляє Deutsche Welle з посиланням на інтерв'ю газеті Times з міністром Радд, яке було опубліковано 8 грудня.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", щоб ще більше принизити російських олігархів, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей затвердила список з шести російських олігархів, яким обмежений вільний в'їзд до Британії.

Також портал "Знай.uа" писав, що про Brexit, як і по Росію, прем'єр має також особливу точку зору. Мей зазначила, що після прийняття угоди Британія знову об'єднається, як "єдина нація" і "відмовиться від ярликів".