У російському місті Ямал відбувся конкурс талантів під назвою "Зірка Ямалу". Найбільший ажіотаж викликала конкурсантка, яка презентувала напрям стрип-денс.

Організатори конкурсу заявили, що вікових обмежень для учасників не було, але більшість з них - це діти до 10 років. Однак серед виступів дітей був номер дівчини, яка танцювали у стилі стрип-денс. Вона з'явилася на сцені у відповідному вбранні, на височенних підборах і продемонструвала публіці всі "вигини" свого тіла.

Участница конкурса зажгла на пилоне на глазах у детей

В Новом Уренгое прошел конкурс для молодежи "Звезда Ямала". Пока дети волновались с потными ладошками за кулисами, у их батей реально припотело в зале: одна из участниц устроила срамоту на пилоне.

Geplaatst door Mash/Мэш op Maandag 10 december 2018

Публіка була шокована побаченим. Діти спостерігали за виступом дівчини з-за куліс з неприхованим здивуванням. Батьки малолітніх учасників пообіцяли звернетися з заявою щодо інциденту в прокуратуру. Адміністрація міста поки коментарів не дала.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Путін осоромив своїх головних "придворних шавок" на очах у всього світу, закривши перед ними двері до переговорної кімнати у ході важливого міжнародного заходу. Під час саміту з делегацією Путіна трапився дивний конфуз: главу МЗС РФ Сергія Лаврова і прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова не пустили в переговорну кімнату, де мала проходити бесіда Путіна з президентом Сінгапуру Халімою Якоб.

На відеозаписі видно, як співробітники служби безпеки і персонал саміту відтісняють членів російської делегації від входу в кімнату переговорів і закривають перед ними двері. Після цього прибувають Путін і Якоб.

Нагадаємо, що російська балерина Анастасія Волочкова в шоу "Хто хоче стати мільйонером" насмішила глядачів, назвавши Славгород вигаданим містом.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля розсмішила шанувальників фото, на якому позує у воді.

Також Знай.uа" повідомляв, Волочкова влаштувала на похороні Кобзона скандал.