Вагітність Меган Маркл обростає все новими подробицями. А нещодавно завдяки балакливості принца Гаррі стало відомо, кого чекає молоде подружжя.

Хоч як приховували герцог і герцогиня Сассекські стать свого первістка, та втримати інтригу їм не вдалось. Мало того, стала відома не лише стать, а й кількість дітей, яких виношує Меган Маркл.

Сам Гаррі проговорився про те, що подружжя чекає не одну дитину. Про це повідомляє видання Express, посилаючись на інформацію джерела в Кенсингтонському палаці.

Принц Гаррі відчуває себе абсолютно щасливим. Його вагітна дружина Меган також дуже схвильована, адже вона давно мріяла про двійнят, як у її подруги стиліста Джесіки Малруні. Однак Меган хотіла б не двох синів, як у подруги, а хлопчика і дівчинку.

У той же час, як пише видання видання Life & Style, зараз щасливе подружжя складає список можливих імен для своїх дітей. Однак, до списку входять лише жіночі імена, що є натяком на те, що у герцога і герцогині Сассекському буде дві дочки.

Чутки про те, що Меган вагітна двійнятами, посилилися після того, як папараці зняли герцогиню на п'ятому місяці вагітності з величезним животом. Меган сфотографували, коли вони з Гаррі виходили з церкви після поминальної служби з приводу річниці загибелі одного з друзів принца. Після цього зчинився такий ажіотаж, що букмекери навіть перестали приймати ставки на те, що у Гаррі і Меган буде двійня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Акушер Амос Грюнебаум заявив, що збільшення ваги і розміру вагітної жінки не може бути точним доказом того, що вона чекає близнюків. однак, за його словами, це може бути першою підказкою того, що вагітність Меган "особлива".

Тим часом достеменно стало відомо, що після того, як Меган народить, її покине ще одна помічниця - Саманта Коен, яка працює на королівську сім'ю 17 років. Це породило нову хвилю чуток про те, що Меган груба з персоналом.

Нагадаємо, інсайдери знову заявили про те, що в королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт. Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон ще на власному весіллі порушила королівський протокол.

Також Знай.ua писав, батько герцогині Сассекської продовжує витягувати брудну білизну доньки