Конгресмени США прийняли важливе рішення, про це йдеться в Facebook посольства України в США, передає "Диалог.UA". З допомогою зазначеного рішення Конгрес США 11 грудня завдав знищувального удару по скандальному газопроводу РФ в Європу "Північний потік - 2". Одноголосно була підтримана резолюція, що засуджує небезпечний для енергетичної безпеки Євросоюзу проект. У прийнятій резолюції конгресмени закликають країни Євросоюзу відмовитися від "Північного потоку-2".

До того ж, документ ще наполегливо рекомендує Білому дому ввести санкції проти проекту відповідно до 232-го закону США "Про протидію супротивникам Америки з допомогою санкцій".

"Північний потік-2" - крок назад у… енергетичній безпеці Європи та інтересів США", - зазначили конгресмени.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Американського гаранта Дональда Трампа закликали допомогти і посприяти Європі зменшити залежність від російських енергоносіїв, щоб вона не стала новою жертвою "газового шантажу" Кремля.

Нагадаємо, війська НАТО готуються до переходу в Азовське море, кошмар Путіна може справдитись.

Президент Петро Порошенко вважає необхідним запросити кораблі НАТО до акваторії Азовського моря для стримувань агресивних потуг Кремля.

Як повідомляв Знай.ua, Муженко попередив українців про загрозу масштабного вторгнення.

Також Знай.ua писав, що Клімкін назвав "найкращу санкцію проти Росії".