Помічник президента РФ Владислав Сурков потрапив у скандальну історію під час святкування Дня народження колишньої дружини режисера Федора Бондарчука Світлани.

Владислав Сурков
Владислав Сурков

Відповідне відео було опубліковано у мережі, однак за декілька хвилин його вилучили.

Вся справа у тому, що на вечірці Сурков заспівав пісню опозиційної групи "Акваріум", лідер якої Борис Гребенщиков відомий різкими висловлюваннями у бік Путіна та підтримкою України.

Борис Гребенщиков
Борис Гребенщиков

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відео з тим, як чиновник виконує пісню під гітару, з'явилося в історіях інстаграма однієї з гостей. На ролик звернув увагу "Дождь".

Сурков заспівав пісню "Немое кино", яка увійшла до альбому гурту "Акваріум" під назвою "Зоопарк російського року".

Панки любят грязь, а хиппи цветы Но и тех и других заберут менты Ты можешь жить любя, ты можешь жить грубя Но если ты не мент — возьмут и тебя. Рядки із пісні "Немое кино"

Бондарчук святкувала день народження 15 грудня в ресторані Buro TSUM. Судячи з відео на її сторінці, на заході виступила Земфіра, а Сурков прийшов з дружиною Наталією Дубовицькою.

Владислав Сурков
Владислав Сурков

Сурков ніколи не приховував своєї любові до російської музики. У 2005 році він організував зустріч з рокерами, куди покликав лідера "Акваріума" Бориса Гребенщикова. Тоді чиновник займав пост заступника глави адміністрації президента. У 2018 році Сурков процитував Оксімірона в колонці геополітичному самоті Росії.

Нагадаємо, в соціальних мережах активно обговорюють знімок, на якому помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков спирається на ціпок.

Фотографію опублікували російські ЗМІ.

Де, як і коли було зроблено фото не уточняетя, але помічник Путіна виглядає явно не здоровим.

Раніше Знай.uа писав про те, що Північноатлантичний альянс (НАТО) зважився на введення своїх кораблів у Азовське море, однак це може статися лише за однієї умови.

Про це повідомив військовий експерт Олександр Сурков в ефірі телеканалу "Прямий".

Також Знай.uа повідомляв, що зустріч лідерів "нормандської четвірки", за участю України, Німеччини, Франції та РФ відвідає помічник Путіна Владислав Сурков.