Кейт Міддлтон та Меган Маркл продовжують конфліктувати між собою, що значно відбивається на всій королівській сім'ї.

Про це повідомляють британські ЗМІ.

Наближені особи до королівської сім'ї відзначають, що герцогині нібито не можуть порозумітись через дуже різні характери.

Зокрема, йдеться про те, що у Маркл дуже непростий характер. Вона дуже вимоглива до себе та оточуючих. Так, перед самим весіллям вона фактично довела Кейт Мідлтон до сліз під час примірки сукні її доньки Шарлотти.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що після того, як королева Єлизавета II провела "виховну роботу" з дружиною свого онука принца Гаррі Меган Маркл, Її Величність все ж готується надати вагітній герцогині Сассекській почесне королівське звання.

Англійські ЗМІ повідомляють, що королева Великої Британії має намір із початку наступного року назначити Меган Маркл королівським патроном. Це звання накладає чималу відповідальність, однак його почесність і статусність все ж переважає.

Які саме галузі довірять протегувати герцогині Сассекській поки що невідомо. Офіційно про її відповідальність буде оголошено на початку наступного року. Однак західні ЗМІ висувають деякі припущення. Ймовірно, 37-річна Меган Маркл відповідатиме за ті сфери, до яких здавна проявляє інтерес. До слова, у списку її зацікавлень фемінізм, освіта та мистецтво.

Королівська сім’я також підтримує благодійні фонди, військові асоціації, медичні, освітні та спортивні установи. До 2016 року королева Єлизавета була покровителем більше, ніж 600 організацій, однак передала свої повноваження іншим членам родини.

Так, до прикладу, Кейт Міддлтон відповідає за Королівський коледж акушерів і гінекологів, благодійну організацію, музей та інші фонди. До слова, герцогиня Кембріджська отримала статус королівського патрона через рік після весілля з принцом Вільямом.

Нагадаємо, 92-річну королеву дуже засмучує те, що сім'ї її онуків – принців Вільяма та Гаррі не живуть у злагоді. Меган Маркл стала причиною ворожнечі між ними.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі оконфузилися з різдвяною листівкою.

Як повідомляв "Знай.ua", Кейт Міддлтон зворушила мережу ніжним образом.

Також "Знай.ua" писав, що принц Гаррі і Меган Маркл відмовили принцу Вільяму і Кейт Міддлтон.

Кейт Мідлтон та Меган Маркл звинуватили у порушенні королівського протоколу