Журнал Forbes оприлюдни список найбільш високооплачуваних акторів, моделей, співачок, зірок до 30 років і музикантів. Цікаво, що цього разу першість не дісталася минулорічній лідерці Кайлі Дженнер, хоча вона також значиться у переліку.

Свого часу зірка отримала звання наймолодшої self-made підприємниці і прикрасила обкладинку серпневого номера журналу, в якому опубліковано престижний рейтинг.

Дженнер зайняла 27-е місце ($ 900 мільйонів), обігнавши свою старшу сестру Кім Кардашьян (54-е місце в рейтингу і $ 350 мільйонів). Кайлі заснувала власний бренд косметики Kylie Cosmetics, який всього за два роки існування приніс їй величезний прибуток.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бренд Kylie Cosmetics допоміг 21-річній бізнес-леді розділити п'яту сходинку з Jay-Z, доходи якого забезпечує музика, шампанське Armand de Brignac, коньяк D'Ussé і частки в компаніях Roc Nation і Tidal. Лідером став режисер "Зоряних воєн" Джордж Лукас, і не останню роль в цьому зіграла продаж його кінокомпанії Lucasfilm студії Disney за чотири мільярди доларів.

Так виглядає повний список:

Джордж Лукас ($ 5,4 млрд)

Стівен Спілберг ($ 3,7 млрд)

Опра Уїнфрі ($ 2,8 млрд)

Майкл Джордан ($ 1,7 млрд)

Кайлі Дженнер ($ 900 млн)

Jay-Z ($ 900 млн)

Девід Копперфільд ($ 875 млн)

Diddy ($ 825 млн)

Тайгер Вудс ($ 800 млн)

Джеймс Паттерсон ($ 800 млн)

Дивіться: зірки з найбільшими гонорарами

Нагадаємо, американська кіноакадемія оприлюднила шорт-лист саундтреків, які в цьому році продовжать боротьбу за престижну кінопремію Оскар. Як повідомляв "Знай.ua", Притула і Нікітюк поцілувалися на очах у всієї країни. Також "Знай.ua" писав, Лобода і Лорак виступили на закритій вечірці в Києві.