Кожен раз, після спілкування батька Меган Маркл з журналістами, у палаці ще сильніше посилюються сварки.

Про це повідомляє "Телеграф".

Інсайдер, який наближений до королівської сім'ї, розповів, що між Єлизаветою II і герцогинею Сассекской з кожним новим інтерв'ю Томаса Маркла відносини стають більш напруженими. Королева хотіла вирішити конфлікт з батьком Маркл, але невістка сказала, що впорається сама.

"Королева була дуже стурбована тим, що ситуація вийшла з-під контролю. Букінгемський палац хотів втрутитися у ситуацію і вирішити конфлікт. Королева дала вказівку своїм придворним розібратися. Але у Кенсінгтонського палацу було свою думку - Меган думала, що впорається сама", - повідомило джерело.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Через різні позиції Бугингемского і Кенсінгтонського палаців ситуація стає конфліктною. Але Єлизавета II не збирається втручатися в особисті справи Маркл".

"Це сім'я Меган, і ніхто в палаці не буде робити нічого у неї за спиною", - сказав інсайдер.

А Томас Маркл продовжує підносити журналістам інформацію про минуле життя Меган. Так, він розповів, що на першому весіллі Маркл гостям роздавали марихуану. Герцогиня готова піти на контакт з батьком, тільки б він перестав "налагоджувати відносини" з нею через ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти один одного не можуть, про що часто згадують ЗМІ. Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", останнім часом вагітна дружина принца Гаррі Меган все частіше потрапляє в досить неприємні ситуації через свою нестерпну вдачу.
"Знай.uа" писав, що після того, як королева Єлизавета II провела @виховну роботу" з дружиною свого онука принца Гаррі Меган Маркл, Її Величність все ж готується надати вагітній герцогині Сассекской почесне королівське звання. Воно накладає чималу відповідальність, однак його почесність і статусність все ж переважає.