В аеропорту Франкфурта катастрофічна нестача персоналу для оформлення пасажирів, в результаті чого понад 3000 чоловік пропустили свої святкові рейси на вихідних, повідомляє Deutsche Welle.

Найбільший авіавузол Німеччини здався перед високим навантаженням у вихідні і виявився просто не готовий до такого передсвяткового ажіотажу.

Контрольно-пропускні пункти в Терміналі 1 у Франкфурті, на якому лежить обслуговування численних далеких міжнародних рейсів, у першу чергу, з Близьким Сходом та Азією, були надзвичайно перевантажені. Відомо факти, коли деяким мандрівникам доводилося чекати більше півтора години, щоб нарешті піднятися на свій рейс.

Німецький авіаперевізник Lufthansa, який обслуговується першим терміналом, оголосив про затримку цілих 88 рейсів, оскільки багаж пасажирів, у яких не вийшло вчасно дістатися до виходів на рейс, доводилося знімати з літака.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нормальним для аеропорту Франкфурта вважається навантаження в 150 000 – 180 000 чоловік за вихідні, але в цей раз кількість пасажирів зросла до 200 000, чого його співробітники ніяк не очікували.

Неприємними сюрпризами ознаменувався також і Бориспільський аеропорт, у якому нещодавно під ноги відвідувачам звалилася величезна новорічна ялинка. Керівництво ніяких коментарів не надало, інформація про причини і потерпілих, якщо такі є, відсутня.

Крім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" тимчасово введено обмеження на ввезені імпортні вантажі, оскільки їх обсяги настільки великі, що з ними просто не справляються. Як пояснила прес-служба, за останні два тижні обсяг імпортних вантажів різко зріс, у той час, як кількість працівників залишилася незмінним, і вони не встигають все обробити.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Тернопільській області пасажирський поїзд застряг і чотири години не міг зрушити з місця.

Як повідомляв портал "Знай.иа": у російського лайнера прямо під час польоту вимкнувся двигун – пасажири подумки прощалися з життям.

ТакожЗнай.иа" писав, що перший рейс в Миколаївському аеропорту скасували з тієї причини, що він виявився нікому не потрібним.