Однією з найобговорюваніших подій 2018 року стало весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Весь світ спостерігав за розкішною церемонією у Віндзорському замку.

Ввже весною 2019 року герцоги Сассекські очікують на появу свого первістка. Ключові моменти історії кохання зіркової пари вирішив пригадати LITE.

Пару Меган і Гаррі називають "найромантичнішого парою" королівської сім'ї Британії. Вони не соромляться триматися за руки, мило посміхатися і обіймаються під час заходів.

Закохані познайомилися під час "побачення наосліп"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Влітку 2016 року - їх звела спільна подруга. Меган Маркл народилася і виросла в Лос-Анджелесі, працювала актрисою. Майбутня герцогиня зізналася, що вона мало знала про королівську сім'ю.

На першому побаченні вони трохи випили, розговорилися, і зрозуміли - їм потрібно зустрітися наступного дня.

У принца Гаррі запитували, коли саме він зрозумів, що Меган - та сама, єдина? Гаррі відповів: "Коли вперше її побачив".

За кілька тижнів після знайомства принц Гаррі запропонував Маркл супроводжувати його під час поїздки в Африку.

"Я переконав її приєднатися до мене в Ботсвані, де ми розбили спільний табір під зорями. Тоді ми дійсно змогли залишитися наодинці, у нас з'явився шанс дізнатися один одного краще", - розповів про початок роману Гаррі.

Пара чотири місяці приховувала свої романтичні стосунки. Але 31 жовтня 2016 у пресі повідомляли, що принц Гаррі зустрічається з американською актрисою.

У листопаді 2016 події розгорталися швидко. На початку місяця британська преса повідомила, що Гаррі представив Меган своєму батькові Чарльзу.

8 листопада принц Гаррі офіційно оголосив про свої стосунки з Меган Маркл. Гаррі і Маркл не очікували настільки активної уваги до своєї пари. Шанувальники їх буквально атакували.

Згодом брат Гаррі, принц Вільям вирішив захистити пару, заявивши, що у них є "право на недоторканність".

Тиск закінчився в грудні 2016 року, коли з'явилося повідомлення, що Єлизавета II "повністю підтримує", інші - "королева рада бачити Гаррі в любовних відносинах".

Тоді Гаррі і Меган змушені були провести Різдво окремо. Проте Новий 2017 рік зустріли разом в Лондоні.

Згодом Гаррі подарував своїй коханій поїздку в Норвегію. Принц спланував подорож так, щоб вони з Меган застали північне сяйво.

Повернувшись із подорожі, Гаррі представив кохану своїй невістці Кейт Міддлтон, а також племінниці - принцесі Шарлотті. Зустріч відбулася в Кенсингтонському палаці.

27 листопада 2017 принц Гаррі і Меган Маркл офіційно оголосили про заручини.

Тоді Маркл завершила кар'єру актриси. Перед весіллям прийняла британське підданство і змінила конфесію. Пройшла обряди хрещення і конфірмації, прийняті в англіканській церкві.

19 травня 2018 року в Віндзорському замку відбулася пишна церемонія весілля Меган Маркл і принца Гаррі.

Весільним платтям Меган від бренду Givenchy захоплювалися шанувальники. На фаті, за бажанням Меган, були вишиті символи 53-х країн Співдружності.

Дизайн весільних обручок розробив сам принц Гаррі. У центрі композиції - величезний діамант з Ботсвани, два інших діаманта взяті з колекції покійної матері Гаррі - принцеси Діани.

15 жовтня Кенсінгтонський палац оголосив, що герцог і герцогиня Сассекські очікують свого первістка, який буде сьомим в черзі на престол.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти один одного не можуть, про що часто згадують ЗМІ. Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", останнім часом вагітна дружина принца Гаррі Меган все частіше потрапляє в досить неприємні ситуації через свою нестерпну вдачу.
"Знай.uа" писав, що після того, як королева Єлизавета II провела @виховну роботу" з дружиною свого онука принца Гаррі Меган Маркл, Її Величність все ж готується надати вагітній герцогині Сассекской почесне королівське звання. Воно накладає чималу відповідальність, однак його почесність і статусність все ж переважає.