Нещодавно американський президент Дональд Трамп разом із дружиною Меланією приєдналися до щорічної програми NORAD Track Santa і приймали дзвінки від дітей.

Трампу подзвонив 7-річний хлопчик Коулман. Коли американський президент намагався привітати його, ненароком запитав: "Ти ще віриш в Санта-Клауса?", а потім в своє виправдання додав: "Бо в сім років це на маргінально, правда?".

Якою була реакція дитини - невідомо. Журналісти обурилися вчинком Трампа, підкресливши, що існування Санти "не може піддаватися сумніву".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Цікаво, що коли до свята лишався ще майже місяць, у резиденції американського президента вже встановили кілька ялинок. Подивитися на різдвяні перетворення Меланія Трамп запросила дітей військовослужбовців.

Вона показала їм бібліотеку із раритетним виданням Різдвяної історії Чарльза Дікенса, вертеп зі сценою народження Христа та ляльковий Білий дім.

Згодом Дональд Трамп і його дружина Меланія запросили сім’ю 43-го президента США в гості до своєї резиденції. Лора Буш залишались під враженням, як стильно Меланія Трамп прикрасила Білий дім до Різдва.

Напередодні похорону колишнього президента Джорджа Буша, перша леді США запросила до Білого дому Лору Буш та її сім’ю. Екс-перша леді відвідала резиденцію глави держави зі своїми дітьми.

Після цього Лора Буш приймала теперішнього президента США та його дружину у своєму будинку. Для другого виходу Меланія також обрала чорний костюм, однак замість штанів одягнула спідницю-олівець.

Особливо бурхливу реакцію викликав ліс з 40 яскраво-червоних ялинок. Їх інтернет-користувачі охрестили "кривавими" і підмітили - такі декорації більше б пасували до Геловіна. Цьогоріч дружина президента США не презентувала святкове вбрання Білого дому особисто, хоча так робили всі її попередниці - принаймні останні 30 років.

Дивіться: Дружина Трампа запросила дітей військових до Білого дому, який вбрала до Різдва

Нагадаємо, Меланія Трамп розвіяла чутки про розлучення з чоловіком, опублікувавши теплі родинні фото. Як повідомляв "Знай.ua", президент Америки Дональд Трамп не поїде на різдвяні канікули до Флориди через складну ситуацію з бюджетом країни. Також "Знай.ua" писав, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп поділився своїми переживаннями з приводу схвалення фінансування стіни на кордоні з Мексикою.