Королева Єлизавета неабияк занепокоєна ставленням принца Гаррі до Меган Маркл, королівська особа вважає, що онук занадто потурає забаганкам вагітної дружини.

королева Єлизавета і Меган Маркл
королева Єлизавета і Меган Маркл

Про це пише Radar Online.

У повідомленні йдеться,що напередодні Різдва принц Гаррі зробив коштовний подарунок Меган Маркл, чим неабияк розлютив королеву.

принц Гаррі та Меган Маркл
принц Гаррі та Меган Маркл

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після розкішного весілля герцогів Сассекських стосунки принца Гаррі з родиною значно погіршились. Інсайдери зазначають, що онук Її Величності дедалі більше порушує сімейні правила, щоб догодити своїй вагітній дружині. Однак такою поведінкою принц не на жарт засмучує Єлизавету ІІ.

Королева Єлизавета II
Королева Єлизавета II

На Різдво романтичний Гаррі вирішив зробити для Меган Маркл символічний та дуже дорогий подарунок. У королівського ювеліра він замовив каблучку з каменями, два з яких мали по 2,5 карати, а інший – 1,5. Коштовності символізували подружжя та їх майбутню дитину.

Меган Маркл
Меган Маркл

Чутки про коштовні подарунки для Меган Маркл неабияк розбурхали королівську родину, особливо, королеву Єлизавету ІІ. Її Величність переговорила з принцом Гаррі, заявивши, що не має наміру "терпіти такі забаганки".

"Королева нагадала онуку, що він повинен продовжувати традиції і перестати потурати всім забаганкам, потребам чи вимогам своєї дружини", – розповдають інсайдери.

Меган Маркл
Меган Маркл

Ймовірно, Меган Маркл таки отримала подарунок від свого чоловіка, адже принц Гаррі наполягав на створенні прикраси. Відтак напруження в королівській родині відчутно зросло.

Нагадаємо, ставлення принца Гаррі до своєї вагітної дружини Меган Маркл неабияк непокоїть британську королеву Єлизавету. Вона зовсім не в захваті від того, що онук так "труситься" над коханою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, королівська сім'я у повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що у Сандрінгемі.

Також Знай.ua писав про те, що однією з найобговорюваніших подій 2018 року стало весілля Меган Маркл і принца Гаррі.