Учасники Comedy Club зробили новорічний ролик про Володимира Путіна, але через кілька днів видалили його.

Про причини такої поведінки можна лише здогадуватись. Однак, користувачі соцмереж вже "відкопали" ролик знову, а переглянувши – оцінили. На їхню думку ролик вдався - дотепний і на часі, і шкодують, що хлопці з Comedy злякалися.

Перші згадки про відео з'явилися 24 грудня на сайті RTVi, які написали, що спочатку скетч був опублікований опозиціонером з Красноярська Володимиром Перекотій, проте в даний момент на його сторінці нічого немає.

Але інший опозиціонер, Олексій Навальний, не зміг так просто кинути цю справу і вже 28 грудня дав друге життя видаленому новорічному ролику.

Сюжет ролика простий і милий - маленьке безпритульне кошенятко перебігає засніжену трасу, на протилежному боці якої його чекає мама. Однак, по трасі в цей момент мчить "на всіх парах" кортедж Путіна. Кошенятко от-от вже мало потрапити під колеса мчить автомобіля. Але біди не могло статись, адже в машині їхав Володимир Путін, який врятував маленьке кошенятко, зігрів та напоїв його з мамою теплим молоком.

І про цей благородний вчинок всесвітньовідомого кривавого агресора ніхто б ніколи не дізнався, якби "зовсім випадково" в цей момент на трасі не виявилися знімальні групи федеральних каналів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Скетч Камеді клабу про Путіна. Досить смішний. Камеді-клабівці злякалися і цей скетч видалили. Таким чином ситуація з видаленим скетчем про Путіна - сама по собі скетч. І теж досить смішний", - підписав відновлений ролик Навальний.

Користувачі прокоментували ситуацію:

Нагадаємо, у "Comedy Club" висміяли пафос Путіна навколо Кримського мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін досі росте – російський президент "змінив" на фото свій зріст на вищий.

Також Знай.ua писав, Путін на зустрічі з Лукашенком ледь не осоромився: терпів, упирався п'ятами в підлогу та стискав кулаки.