У єгипетському місті Гіза поруч з пірамідами вибухнув туристичний автобус. Про це пише ВBС.

За попередніми даними, в автобусі були туристи з В'єтнаму. Коли він почав рух, вибухнула бомба, яку заховали за стінкою транспортного засобу.

У результаті вибуху двоє туристів загинуло, ще 12 людей отримали поранення. Серед поранених виявилося двоє єгиптян, один з них водій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що футболіст "Баварії" і збірної Франції 22-річний Кінгслі Коман потрапив в жахливу ДТП. Коман дуже різко натиснув педаль газу на мокрій дорозі і перетворив супердорогий спорткар McLaren 720S Coupe вартістю в 250 тисяч євро на купу металу.

Як повідомляє видання TZ, ДТП сталася на ділянці траси між Мюнхеном і Штарнберг. Проїхавши зону з обмеженням швидкості в 80 км/год, спортсмен раптово збільшив швидкість і не впорався з керуванням. Повідомляється, що машина, після того, як врізалася у відбійник, пролетів ще 150 метрів. Сам гравець, на щастя, не постраждав.

Лікарі швидкої допомоги оглянули 22-річного водія, який пізніше відправився на таксі в Штарнберг. Поліцейські стверджують, що футболіст, хоча і дотримувався швидкісного режиму, однак створив небезпечну ситуацію на дорозі і може бути оштрафований. Ознак, що вказують на те, що він перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, правоохоронці не зафіксували.

В той день асфальт на автобані був мокрим, Коман просто не розрахував можливості спорткара, який може розігнатися до 341 км/год. Автомобіль відновленню не підлягає.

Нагадаємо, на трасах Київської області двічі потрапили у ДТП маршрутні автобуси.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Луцьку 26 грудня маршрутка протягла маленьку дитини по асфальту кілька метрів.

Також Знай.ua писав, в турецькому місті Анкара сталося два страшних ДТП. У результаті аварій з автобусами загинуло 3 людини, ще 55 отримали серйозні поранення.