У США стався кричущий випадок. Американку, яка вже більше 10 років знаходиться в комі, невідомий зґвалтував прямо в медичному закладі, де її життя штучно підтримувалося апаратами. Ніхто навіть не підозрював про те, що сталося, поки жінка не почала народжувати.

Лікарі заявили, що ця ситуація жахлива. Крім того, що хтось, позбавлений всякої людяності, вступив у статевий зв'язок з жінкою в такому важкому стані, і при цьому був вхожий в медичний заклад, так він ще й піддав її життя небезпеці. Пацієнтка могла загинути, але на щастя, цього не сталося. І вона, і дитина живі – малюк, який виявився хлопчиком, з'явився на світ здоровим.

Після цього випадку в лікарні посилили правила для співробітників: тепер чоловічий персонал може заходити в палати з пацієнтками тільки в супроводі колег-жінок. Крім того, в коридорах розмістили камери спостереження.

Нагадаємо, у Києві розшукують шалено жорстоку мати: задушила власного немовляти і вийшла покурити.

5 січня в Києві жінка вбила дитину. Інцидент стався на Харківському житловому масиві в багатоповерхівці по вулиці Михайла Драгоманова.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

За адресою вулиця Михайла Драгоманова, будинок 3в прибули екіпажі патрульної поліції, а також слідчі та медики. За даними місцевих жителів, жінка, що проживала на 10 поверсі будинку, вбила власну дитину. Є відомості, що вона задушила 6-місячну дівчинку.

Після скоєного горе-мати втекла, а в квартирі, де сталася трагедія, перебуває батько дитини.

Поліція, яка прибула на місце події, ситуацію не коментує. В будинку працювала кінологічна служба.

Місцеві жителі повідомляють, що правоохоронці показували їм фото розшукуваної жінки. Оголошено пошук матері дитини, 31-річної Ольги Миколаївни Волошиної.

Продавець магазину, який знаходиться у дворі будинку, розповіла, що вранці бачила розшукувану жінку. Вона була одягнена в сіру куртку і чорні чоботи, курила біля ларька, а потім пішла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Вінниці поховали жертв страшного злочину - їх убив найрідніша людина. За кілька годин до Нового року у Вінниці було скоєно страшне вбивство. Загинула майже вся сім'я – дві жінки та двоє дітей. При цьому маленька дитина, трирічна дівчинка, померла вже в лікарні.