Володимир Гундяєв більш відомий, як патріарх РПЦ Кирило може позбутися посади.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, народний депутат Володимир Ар'єв відзначив, що патріарх може вилетіти із займаної посади, через отримання Україною Томосу про автокефалію.

"А останні новини з півночі такі: оскільки Кирило (Гундяєв) не впорався з завданням зірвати томос для України, головний по РФ зело розсердившись поїхав святкувати в Санкт-Петербург, а не в храм Христа Спасителя. І головне - навіть бачити невдахи не захотів. Очевидно, когось через певний час розжалують (дійсно, не жарт - джерело новини дуже серйозне)", - заявив Ар'єв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше керівник Російської православної церкви патріарх Кирил зробив шокуюче передбачення. Зокрема, керівник РПЦ заявив про пришестя антихриста. За його словами гловною проблемою людства стало існування інтернету, як вісника апокаліпсису.

Більше того він порівняв сучасні гаджети з алкоголем та наркотиками, оскільки вони позбавлять людину свободи. За словами Кирила саме антихрист стоїть на чолі свідової павутини та контролює через неї всіх людей. На думку одіозного священника, небезпеку становить вся система інтернету.

В інтерв'ю Кирил розповів, що вже у найближчому майбутньому з'являться технічні засоби, які дозволять не тільки дізнаватись інформацію, але й використовувати її якнайкраще. Як вважає священик, у руках тих, хто буде володіти знаннями про події у світі буде сконцентрована величезна влада.

Також священик закликав людей не бути залежними від різних гаджетів, оскільки їх поширення може призвести, як він вважає, до вселенського контролю над усіма людьми.

Варто відзначити, що сам Кирило не є сильним противником використання різних технічних пристроїв, а лише вважає, що не варто допускати крайнощів в їх використанні.

Нагадаємо, московський піп скинув купол з храму через Томос.

Як повідомляв "Знай.ua", патріарх Кирило розповів, як антихрист потрапить в наш світ.

Також "Знай.ua" писав, що в українців відберуть Томос.

Православна церква України отримала Томос про автокефалію