Меган Маркл не з тих, хто любить економити на своєму гардеробі. Журналісти Mirror підрахували, що тільки за час свого першого королівського туру по Австралії і Нової Зеландії герцогиня витратила близько 75 тисяч доларів (майже 2 млн гривень), а за даними Hello — 150 тисяч (майже 5 млн гривень)!

А тепер портал DailyMail вирішив порахувати, скільки королівські особи витрачають на гардероб. І перше місце, звичайно, дісталося Меган Маркл! Її гардероб оцінюється в 400 тисяч фунтів (14 мільйонів гривень).

Кронпринцеса Мері

Слідом йде датська крон-принцеса Марі з 88 тисячами фунтів (3 мільйони гривень).

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Графиня Вессекська Софі

Бронза в Уессекської Софі (2,5 мільйона гривень), далі йде Кейт Міддлтон з її 2 мільйонами гривень, а замикає п'ятірку норвезька крон-принцеса Мете-Марі (1,7 мільйона гривень).

Швидше за все, принц Вільям, який ледь не на кожному весіллі з'являється в дірявих черевиках, був у шоці від такої статистики.

Принц Вільям

Нагадаємо, королівська сім'я Великобританії чекає ще одного спадкоємця на престол. За повідомленнями британських ЗМІ, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знову вагітна.

Наголошується, що принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками в четверте. Офіційно про вагітність Кейт Кенсінгтонський палац оголосить через кілька днів.

"Чутки про те, що Кейт Міддлтон вагітна, частково підтвердилися, коли монарше подружжя вперше цього року вирушило в церкву. Герцогиня Кембриджська надягла синє пальто, в якому вона з'являлася раніше, будучи вагітною третьою дитиною - принцом Луї", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у пресі нагадали, що раніше Кейт Міддлтон не виключала появу на світ четвертої дитини.