Похід на вечірку для 20-річного Маріано з Буенос-Айреса обернувся несподіванкою. Також на ній була присутня і його дівчина, яку молодий чоловік ніяк не очікував побачити в компанії іншого хлопця. Найцікавіше, що парочка настільки захопилася один одним під час поцілунку, що навіть не помітила, як Маріано підсів поруч і зробив спільне селфи, про що повідомляє politeka.net.

Найсмішніше, що на фотографії дівчину застукали за поцілунком з іншим хлопцем, в той час як її чоловік знаходиться поруч на відстані в кілька сантиметрів. Зробивши фото, Маріано тут же виклав його в соціальні мережі.

Він підписав фотографію так: "Моя дівчина (тепер колишня) не могла уявити, що ми можемо прийти на одну і ту ж вечірку".

Сама зрадниця до останнього не знала, що її спіймали на гарячому, поки випадково не натрапила на фотографію в Інтернеті. До того часу знімок став мегапопулярним і набрав понад 67 тисяч лайків. Побачивши це, вона зробила спробу виправдатися: "Я сильно напилася, а цей хлопець був дуже наполегливий. Він мені говорив багато різних речей, і я не знаю, як до цього дійшло. Я дійсно люблю тебе і хочу бути з тобою".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Побачивши повідомлення, хлопець зробив з ним те ж, що і з селфи – опублікував в мережі і додав знизу невеликий підпис: "Могла б докласти трохи більше зусиль".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 40-річна мешканка Гамбурга, втомившись від життя зі своїм чоловіком, вирішила виставити його на інтернет-аукціон. Як стало відомо, вона оцінила лот "використаний чоловік" не дуже високо – всього 18 євро. Для тих, кого зацікавить оголошення, жінка пропонувала взяти чоловіка напрокат на різдво.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олександр Цекало віддав перевагу зустрічі Нового року в компанії дружини політ в Рим з невідомою дівчиною азіатської зовнішності. Спокійно прогуливающуюся парочку застукали за переглядом місцевих визначних пам'яток, при цьому несхоже, щоб Цекало мучили докори сумління.

Також "Знай.uа" писав, що шоумен Андрій Малахов скористався проблемами в сім'ї ані Лорак і вирішив підкотити до неї.