Днями стало відомо про трагічну загибель у Пуерто-Ріко відомого репера Кевіна Фрета.

Про це повідомляє місцеве видання El Vocero.

У повідомленні йдеться, що в Пуерто-Ріко убитий популярний репер Кевін Фрет, який називав себе першим в Латинській Америці музикантом в стилі треп (різновид репу) та який відкрито оголосив себе геєм.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Журналісти розповідають, що 24-річний Кевін, який неодноразово виступав за захист прав сексуальних меншин, був застрелений на вулиці, коли їхав на своєму мотоциклі Yamaha. Невідомі випустили в нього вісім куль. Від отриманих поранень Фрет пізніше помер в лікарні.

"Він був артистичною душею, мрійником з великим серцем. Його пристрастю була музика, і йому ще так багато потрібно було зробити", - заявив менеджер зірки Едуардо Родрігес, який закликав покласти край насильству.

Місцеві ЗМІ відзначають, що з початку цього року на вулицях Пуерто-Ріко вбиті вже 22 людини.

Вбивство музиканта розслідує поліція.

Нагадаємо, у американському штаті Луїзіана застрелили репера Young Greatness, справжнє ім'я якого Теодор Джонс.

Убивство сталося у Новому Орлеані. 34-річного музиканта застрелили перед одним з ресторанів міста. Про це повідомляє телеканал WWL-TV.

Теодора Джонса виявили з одиничним кульовим пораненням недалеко від свого будинку. Прибулі лікарі констатували смерть на місці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шахраї під виглядом популярного реп-виконавця Black Star TERRY, справжнє якого ім'я Олег Терновий, займалися шантажом фанаток зірки.

У повідомленні йдеться, що аферисти просили прихильниць надіслати оголені фото нібито для участі в кліпі зірки.

"Шахраї знаходили їх сторінки і писали від імені артиста. Мовляв, шукаємо для кліпу дівчат - send nudes (надсилай фото-ню,), і сташеш зіркою. Деякі фанатки погоджувалися, а потім починався старий добрий шантаж", - розповіли у повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що 28-річна модель Келсі Квейл була застрелена за кермом власного автомобіля.