На північному заході Китаю при обваленні вугільної шахти загинули щонайменше 19 осіб.

Цю інформацію повідомляє Xinhua.

"Аварія сталася близько 16:30 за місцевим часом в суботу на вугільній шахті Лицзягоу компанії Baiji Mining Co., Ltd. у місті Шенму. У той час 87 осіб перебували під землею. 66 з них були врятовані". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Також відомо, що двое шахтарів досі залишаються під обвалами. Рятувальники продовжують пошуки.

Ведеться розслідування причин аварії.

Нагадаємо, днями буквально всі світові ЗМІ написали про унікальний випадок чоловіка, якому протягом 17 років довелося виживати під землею. При тому, що подія мала місце в 2014 році в Китаї. Чоловіка знайшли живим у покинутій шахті.

Так відомо про страшну трагедію, що сталася в 1997 році на одній з шахт китайської провінції Сіньцзян. У результаті сильного землетрусу магнітудою 7,8 балів обрушилися великі ділянки тунелів. 118 шахтарів загинули під завалами. Ніхто не вижив.

Було прийнято рішення законсервувати шахту. Однак, через 17 років видобуток породи вирішили відновити. Яким же великим було здивування прохідників, коли вони відкрили галерею на ділянці старої шахти і виявили там живу людину!

Нею виявився, за повідомленням зарубіжних джерел, 59-річний шахтар на ім'я Чан Вей і весь цей час чоловік жив під землею. Стверджують, що подібне стало можливим завдяки тому, що вцілів вентиляційний канал. До всього іншого, Чану допомогло протриматися те, що на випадок обвалу в шахтах були великі запаси продовольства: аварійний запас рису і води.

Нагадаємо в Аргентині кабіна ліфта з людьми впала в шахту ліфта. У тому числі в ліфті перебував чиновник країни.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Сполучених Штатах Америки сталася страшна авіакатастрофа. Так, недалеко біля військової авіабази "Энглин" ВВС США зазнав аварії легкомоторний літак Beechcraft Be-60. Відомо, що на борту літака перебувало чотири людини.

Також "Знай.uа" писав, у Венесуелі стався потужний землетрус. Найбільше постраждала столиця країни Каракас. У результаті сильних підземних поштовхів ледь не впав хмарочос, який зараз перебуває в аварійному стані.