На урочистостях з нагоди 37 дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини принца Вільяма, не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган помирилися напередодні Різдва.

Герцогиня Кембриджська відсвяткувала свій день народження 9 січня з близькими друзями і своїм чоловіком принцом Вільямом в заміському будинку Анмер-Хол в Норфолку. Герцога і герцогині Сассекских серед гостей не було. Як передає британський таблоїд The Sun, неясно, чи були запрошені Принц Гаррі і Меган Маркл або ж вони самі відмовилися від відвідування свята своїх рідних.

Раніше ми писали, що Меган Маркл, яку останній раз ми бачили на різдвяній службі ще в кінці грудня, здійснила свій перший вихід в новому році. І таку честь заслужила благодійна спільнота під назвою Smart Works, яка допомагає жінкам, патроном якого стала герцогиня.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

З такої нагоди Меган наділа скромну чорну облягаючу сукню бюджетного бренда Hatch, поверх якого накинула трохи більше розкішне бежеве пальто від Oscar de la Renta. Примітно, що незважаючи на вагітність, герцогиня також одягла чорно-білі туфлі-човники з анімалістичним принтом на досить високому каблуці.

Також ми писали, що королівська сім'я Великобританії чекає ще одного спадкоємця на престол.

За повідомленнями британських ЗМІ, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знову вагітна.

Наголошується, що принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками в четвертий раз. Офіційно про вагітність Кейт Кенсінгтонський палац оголосить через кілька днів.

Нагадаємо, брат герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон відкрив свій профіль в Instagram і показав світові, як він живе. На відміну від сестри Кейт Піппи, про яку часто пишуть у пресі завдяки її чоловікові мільйонерові, Джеймс веде дуже тихе і розмірене життя. 31-річний чоловік живе в глухому шотландському селі.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон не по-королівськи зганьбилася в церкві.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл вибрала лікарню, в якій буде народжувати первістка.

Знай.uа писав, сім'я Меган Маркл замість новорічного привітання облила її брудом.