Інколи для скандалу не потрібні гучні слова, вистачить і звичайнісінької фігури мовчання, щоб зробити висновки про справжнє ставлення та наміри людини.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Про це повідомляє The ​​Sun, натякаючи на останні події у британській монаршій родині.

Таблоїд зазначає, що на урочистостях з нагоди 37-го дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган нібито помирилися в переддень Різдва.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл разом відвідали різдвяну службу
Кейт Міддлтон і Меган Маркл разом відвідали різдвяну службу

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як стало відомо, герцогиня Кембриджська відсвяткувала свій день народження 9 січня з близькими друзями і своїм чоловіком принцом Вільямом в заміському будинку Анмер-Холл в Норфолку.

The ​​Sun додає, що наразі невідомо, чи були запрошені Принц Гаррі і Меган Маркл або ж вони самі відмовилися від відвідування свята своїх рідних.

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди 37 дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини принца Вільяма, не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган помирилися напередодні Різдва.

Герцогиня Кембриджська відсвяткувала свій день народження 9 січня з близькими друзями і своїм чоловіком принцом Вільямом в заміському будинку Анмер-Хол в Норфолку. Герцога і герцогині Сассекских серед гостей не було.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 9 січня, дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кетрін Міддлтон святкує свій 37-ий день народження.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Минуло вже майже 10 років, як дружина онука Єлизавети ІІ Вільяма живе в Букінгемському палаці. За цей час Кейт встигла ознайомитись чи не з уcіма правилами королівського протоколу, яких строго дотримується монарша сім’я.

На відміну від дружини принца Гаррі Меган Маркл, яка неодноразово ігнорувала формальності особливого документа, Кейт Міддлтон є взірцем їхнього дотримання.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

З нагоди дня народження герцогині Кембриджської ми підготували 5 головних правил, які ніколи не ігнорує Кейт, виходячи на люди.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл, яку останній раз ми бачили на різдвяній службі ще в кінці грудня, здійснила свій перший вихід в новому році.