У горах Німеччині зійшла снігова лавина і завалила готель. У ньому тоді перебувало 100 гостей.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Лавина зійшла в альпійському селі на півдні країни. Потік снігу був такої потужності, що побив скло на вікнах і засипав внутрішні приміщення. Людей встигли евакуювати в інші приміщення. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Також відзначають, що до цих пір заблоковані кілька сіл на німецько-австрійському кордоні. З тоннами снігу на дахах і дорогах борються рятувальники та волонтери.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Негода в Німеччині почалася у вівторок, 8 січня. Переважна частина країни потрапила під вплив циклону "Беньямін". Через нього в деяких населених пунктах оголосили "червоний", максимальний рівень небезпеки. Снігопади на півдні не припиняються.

Нагадаємо, в Болгарії в горах Пірін в районі гірськолижного курорту Банско, загинули дві людини в результаті сходу лавини. Місцеві рятувальники виявили тіла двох сноубордистів на глибині близько півтора метрів сніжної маси. Зараз правоохоронці намагаються з'ясувати громадянство загиблих.

Відомо, що в районі сходження лавини знаходилися ще дві людини. На щастя, вони не постраждали. За словами місцевих рятувальників, загиблі самі попрямували у бік лавини, намагаючись зійти з неї по спуску.

Раніше "Знай.uа" писав, що в горах неподалік від австрійського курорту Лех, виявили тіла трьох німецьких лижників, четвертий з них пропав без вісті. Відомо, що смерть наздогнала лижників разом з лавиною.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що в Карпатах знайшовся ще один зниклий турист. Він, на щастя, залишився живий. Зараз пошуки тривають, до них залучено 27 осіб і 7 одиниць техніки. Погодні умови в районі складні: сильний вітер, місцями туман, температура повітря до -10 С, сніг. Товщина покриву до 1,5 м. Лавинно-небезпечна обстановка 3 ступеня.