У Таїланді суд засудив скандальних Алекса Леслі, Настю Рибку та ще шістьох до умовного терміну за незаконне проведення секс-тренінгів. Про це повідомляє "РІА Новости". Всі обвинувачені визнали свою провину. Також їх засудили до фактичного терміну, але він дорівнює вже пробутому в ув'язненні терміну. Арештанти дев'ять місяців в ув'язненні, але незабаром будуть депортовані.

Варто нагадати, що в лютому 2018 року Фонд боротьби з корупцією опублікував дослідження про Олега Дерипаску і віце-прем'єра Сергія Приходько, яке почалося з фото і відео Насті Рибки в соціальних мережах, а також заснований на матеріалах з її книги. Пізніше Дерипаска подав в суд на Рибку і Алекса Леслі через публікацію в соцмережах приватних фотографій з його обличчям. Так, Дерипасці вдалося відсудити у кожного з них по 500 тисяч рублів.

26 лютого 2018 року Рибку, Леслі і ще вісім росіян заарештували в Таїланді, звинувативши в нелегальному проведенні секс-тренінгу. Спочатку підозрюваних відпустили під заставу, але після помістили в центр для нелегальних мігрантів. На початку квітня проти Рибки і Леслі висунули звинувачення в організації підприємницької діяльності та проституції, а також у зґвалтуванні. Спочатку скандальній парочці загрожувало до 20 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Конгрес США відмовився відпускати Дерипаску.