Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, герцоги Сассекскі, були відсутні на святкуванні дня народження дружини принца Вільяма, герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, про що повідомляє Daily Mail.

Церемонія святкування 37-річчя Міддлтон пройшла в середу, 9 січня в заміському будинку Анмер-Хол в Норфолку.

Деякі гості залишилися там з ночівлею, оскільки в особняку є 10 спалень. Проте навіть за таких умов принц Гаррі і Меган Маркл були відсутні.

Зазначається, що причина, по якій герцоги Сассекскі не прийшли, невідома.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що родичі доставляють Меган Маркл великих клопотів. Зокрема, мова йде про Томаса Маркла – зведеного брата дружини британського принца Гаррі Меган Маркл, якого після затримання поліцією відправили в центр детоксикації.

Як кажуть у поліції, Томас Маркл-молодший був під впливом алкоголю. Його авто зупинили у четвер, 11 січня на південному заході штату Орегон. Як стало відомо, що рівень вмісту алкоголю в крові перевищив допустиму межу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що сестра герцогині Сассекскої Саманта входить у перелік небезпечних осіб, які можуть представляти загрозу для добробуту королівської сім'ї. Вся справа в тому, що дівчина нерідко розповідає інтимні факти із біографії Меган Маркс, а також звинувачує її в бездушності. З цієї причини Саманту Маркл внесли в список небезпечних осіб поліції в Скотланд-Ярді, після чого особисті поліцейські Маркл пояснили Скотланд-Ярду, як реагувати у випадку, якщо Саманта зробить спробу наблизитися до своєї сестри.

Як повідомляв портал "Знай.иа": мешканець Великобританії покрив все своє тіло татуюваннями, в тому числі інтимні органи. Він почав набивати татуювання ще у 17 років, після чого йому було все мало і він поступово заповнював ними весь вільний простір на тілі. Завершальне татуювання на статевому органі чоловіка тривала близько чотирьох годин, а всього на сеанси він витратив більше 240 годин.

Також "Знай.иа" писав, що Міддлтон очікувала пропозицію руки і серця протягом 9 років, за що отримала від преси цікаве прізвисько.