Нещодавно в мережу виклали відеоролик з невдалими спробами пілота Ryanair посадити літак, про що повідомляє The Independent.

Пілот зробив дві спроби приземлитися, але йому це не вдалося внаслідок шквального вітру. Літак прямував до британського міста Лідс і вилетів з Мальти. Успішній посадкці лайнера завадили сильні пориви вітру, які сягали 22 метрів в секунду. В результаті пілотові довелося відмовитися від запланованої посадки в безпосередній близькості від ЗПС.

Літак успішно приземлився в аеропорту Ліверпуля лише з третьої спроби.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Слід зазначити, що британці не дуже люблять цей лоукостер, що підтверджується опитуванням, проведеним нещодавно. Бюджетна компанія виявилася останньою в списку в опитуванні фірми Which, яка спеціалізується на дослідженнях споживчого ринку.

Ryanair ось уже шостий рік поспіль виявляється на останній позиції переваг британців. Опитані Which пасажири авіакомпаній відкинули її на останнє, 19 місце серед усіх.

Слід зазначити, що з осені компанія Ryanair в Україні почала виконувати рейси з Львова та Києва.

З аеропорту "Бориспіль" Ryanair літає в 12 міст: Братиславу, Познань, Гданськ, Барселону, Вроцлав, Гданськ, Лондон, Краків, Берлін, Варшаву, Вільнюс і Стокгольм.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з 15 січня в авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" починають діяти нові правила перевезення ручної поклажі. Тепер пасажирам, які купили квитки, які не передбачають зареєстрованого багажу, можна брати з собою одне місце ручної поклажі розмірами не більше 55х40х20 см і вагою до 7 кг Крім того, не потрібно платити за верхній одяг і парасольку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на сторінках соціальних мереж з'явився ролик про те, як на вул. Пимоненка в Києві взимку комунальники "латають" дорогу. Примітно, що асфальт кладуть "прямо в калюжі". Користувачі у підписі до відео вказали, що: "На вулиці Миколи Пимоненка, 4, асфальт кладуть прямо в калюжі. Відео викладаємо на всяк випадок, якщо навесні хтось буде дивуватися, "куди подівся асфальт".

Також "Знай.uа" писав, що у Бразилії військовий вертоліт здійснив вимушену посадку на воду, при цьому ніхто з пасажирів не постраждав.