Кількість загиблих від обвалу частини багатоповерхового будинку в російському місті Шахти зросла з двох до чотирьох осіб.

Цю інформацію у вівторок, 15 січня, повідомив журналістам начальник управління МНС по Ростовській області В'ячеслав Бутко, передає російська інформагенція "Интерфакс".

"Виявлено тіла ще двох загиблих, усі вони проживали в квартирі №58. Це чоловік і жінка. Залишається невідомою доля ще однієї людини". В'ячеслав Бутко

Заступник губернатора Ростовської області Вадим Артемов розповів, що наразі розшукується донька господарів 58-ї квартири.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Бутко висловив надію поскоріше знайти тіло загиблої дівчини і завершити пошукові роботи.

Нагадаємо, що раніше було відомо, що доля кількох мешканців будинку залишається під питанням. Губернатор Ростовської області Валерія Голубєва заявила, що серед загиблих можуть бути літня жінка і родина з трьох людей. Всього рятувальники витягли з-під завалів сім постраждалих, 140 були евакуйовані.

Раніше портал писав, що у понеділок, 14 січня, в столиці Афганістану Кабулі пролунав потужний вибух, в результаті якого загинули 4 людини,постраждали близько 44, включаючи 10 дітей.

Про це повідомляє видання TOLO News, посилаючись на заяву Міністерства охорони здоров'я Афганістан. Згідно з повідомленням, вибух стався в районі, де розташовані офіси зарубіжних громадських організацій, а також проживають іноземці.

За попередніми даними, вибуховий пристрій був встановлений на вантажівці. В результаті вибуху пошкоджено декілька житлових будинків. Агентство Pajhwok в Twitter уточнило, що вибух стався в східному районі міста на Джалал-Абад-роуд білярозважального комплексу для іноземців.

Раніше Знай.ua повідомляв, в неділю, 13 січня, стало відомо про трагічну пожежу на Харківщині, яка забрав життя літнього чоловіка.

Також Знай.ua писав, у місті Калуш на олефіновому заводі ТОВ "Карпатнафтохім" сталася пожежа. Займання вдалося ліквідувати, проте досі триває тління.