Відомо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл захоплюється йогою та медитацією. До цього заняття вона долучила і свого чоловіка принца Гаррі.

Про це розповів сам Гаррі під час їхнього з Меган візиту в місто Біркенхед. Там вони взяли участь у презентації скульптури з нагоди 100-ї річниці смерті поета Вілфреда Оуена, пише Daily Mail

Під час цього візиту Меган Маркл розсекретила термін своєї вагітності. Вона вразила присутніх помітно кругленьким животиком. Також вбрання Меган порівняли з образом матері її чоловіка принцеси Діани. Подейкують, що вона вже давно намагається слідувати її стилю.

"Зараз я на шостому місяці вагітності і ми чекаємо народження малюка в кінці квітня або початку травня. Поки не знаємо, хлопчик це чи дівчинка. Ми хочемо, щоб це був сюрприз", - заявила герцогиня Сассекська.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В рамках візиту герцог Сассекський також зустрівся з 69-річним буддійським ченцем в одному з місцевих кафе. Під час розмови з ним він зізнався, що всерйоз захопився медитацією і тепер практикує її кожен день. Відзначається, що після цієї бесіди чернець на ім'я Келсанг Сонам подарував принцу книгу "Вісім кроків до щастя".

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди на урочистостях з нагоди 37-го дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган нібито помирилися в переддень Різдва.

Раніше Знай.ua повідомляв, вагітна Меган Маркл зробила свій перший вихід у новому році. Востаннє вона з'являлася на публіці на різдвяній службі наприкінці грудня. І таку честь заслужило благодійне товариство під назвою Smart Works, що допомагає жінкам, патроном якого стала герцогиня Сассекська.

Також Знай.ua писав, колишній дворецький принцеси Діани наполегливо порекомендував Меган Маркл налагодити стосунки з королевою.