В Індонезії 44-річна вчена Дізі Туво померла страшною смертю, коли в лабораторії зібралася годувати рептилію.

5-метрова крокодилиха напала на вчену під час годівлі. Рептилія по кличці Мері з'їла жінку живцем. Тварина несподівано вистрибнула з води і потягнула нещасну Дізі Туво в басейн.

Жінка досліджувала повадки тварин в дикій природі в лабораторії CV Yosiki. Вона прийшла раненько на роботу в той фатальний день і взялася за годівлю рептилії. Камера відеоспостереження зафіксувала страшну смерть вченої.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Працівників, які прийшли в лабораторію пізніше, здивував невластивий колір води в басейні. Потім у роті крокодилихи вони помітили людські останки.

Співробітники лабораторії розповіли, що незадовго до страшної трагедії рептилія вбила і з'їла дугого крокодила, що мешкав у тому ж басейні.

Дізі Туво очолювала лабораторію і була дуже шанована серед співробітників. Дістати тіло своєї начальниці вони змогли не відразу. Крокодилиха накидалася на кожного, хто наближався до води.

Поліція намагається встановити деталі трагедії. Правоохоронці хочуть зв'язатися з якимсь японським бізнесменом, який був спонсором лабораторії. Йому може загрожувати великий штраф і, не виключено, що тюремний термін.

Нагадаємо, в Австралії виявили килимового пітона, який був повністю покритий кліщами, повідомляє ВВС.

Ромбічні або килимові пітони родом з Австралії і відносяться до неотруйних змій родини пітонів. Зазвичай у природних умовах вони харчуються дрібними ссавцями - сумчастими, щурами, мишами, птахами і ящірками.

Гігантський пітон вступив у смертельну битву з рибалками: у мережу злили відео, яке шокувало весь світ. Обліплену паразитами рептилію виявили в басейні на задньому дворі’ї житлового будинку в місті Квінсленд.

Також "Знай.uа" писав, що японці дбають про шимпанзе з синдромом Дауна.

Як повідомляв "Знай.uа", порятунок рядового Тузіка, як працює МНС для тварин.