Речник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова знову опублікувала потворний знімок у своєму Instagram.

Цього разу вона "порадувала" підписників нічним селфі в салоні автомобіля, яке відразу ж зазнало нещадної критики коментаторів, передає "Диалог.UA".

Підопічна Лаврова знову продемонструвала пекельно замилене обличчя, яке деякі ЗМІ вже прозвали "жертвою аматорського фотошопу".

Користувачі соцмережі в коментарях помітили, що представник МЗС Росії стала на себе не схожа:

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Страшна стала, як моє життя";

"Ви ж офіційний представник країни, запишіться на манікюр. Все одно ж держава оплачує все з нашої кишені, ми дозволяємо";

"По ходу летить на мітлі. За зовнішнім виглядом тільки так і подумаєш";

"Під коксом як завжди?";

"Аргентинський вантаж".

Не зміг залишити без уваги новий знімок Захарової і політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Нічний фотошоп страшніший звичайного". зазначив політичний експерт

Нагадаємо, скандальний представник російського МЗС Марія Захарова заявила, що стратегічний курс Росії на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів. Про це вона заявила в ефірі одного з телеканалів.

Захарова зазначила, що Мінськ і надалі залишатиметься надійним союзником Росії, незважаючи на недавні неоднозначні заяви президента Лукашенка.

"Білорусь - наш надійний союзник, партнер. Курс на розширення стратегічної взаємодії з Мінськом не підлягає сумніву, це закріплено, зокрема, в концепції зовнішньої політики нашої країни", - заявила представник російського МЗС.

Разом з тим варто зазначити, що президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія найближчим часом може позбутися потужного союзника – очолюваної ним країни. Відбудеться це в тому разі, якщо Кремль не запропонує компенсацію Мінську після зростання ціни на нафту.

Як повідомляв "Знай.uа", таємну зброю Путіна проти Лукашенка розкрито.

Також "Знай.uа" писав, що Путін проверне в Білорусі "український сценарій", який готували ще за Єльцина.