Начальник кримських і донецьких терористів Володимир Путін може висловитися в негативному ключі до кого або чого-небудь так, що аж кров застигає в жилах.

Про це розповів головний глашатай Путіна Дмитро Пєсков в одному з нещодавніх інтерв'ю для російських журналістів, відповідаючи на питання, чи лається президент Росії.

дмитро пєсков
дмитро пєсков

"Я залишу це без відповіді. Можу лише сказати, що, як будь-який нормальний мужик, він, звичайно, може висловити своє негативне ставлення до тієї або іншої людини, або процесу. Причому так, що кров холоне", - сказав прес-секретар російського президента.

Путін
Путін

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Він також розповів, що Путін може розбудити його серед ночі дзвінком.

"Бувало таке, коли відбувалися якісь НП. Але, слава богу, бували не так часто. Тут ще треба розуміти, що президент – справжній трудоголік. У нього своє розуміння часу. 10-11 вечора в Кремлі – це розпал робочого дня", - запевняє Пєсков.

Варто нагадати, що отримання українською церквою автокефалії і повне "канонічне" відмежування від РПЦ не дають спокою російському президенту Володимиру Путіну. Він зазначає, що нова церковна структура в Україні є політичним проектом, головна мета якого - посіяти не тільки національну, але і релігійну ворожнечу. За його словами, мова йде про передвиборчу кампанію. Відповідна заява Путіна була опублікована на офіційному сайті Кремля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кремлі впевнені, що війна на Донбасі може закінчитися тільки після виборів в Україні та низки переговорів. Зокрема, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков не відкидає версії, що війна на Донбасі може завершитися після обрання нового президента. Більш того, він прямо заявив, що доля Донбасу повністю залежить від переможця.

"Це залежатиме від Києва, від того, чи буде там у влади партія війни. У цьому випадку шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. І навпаки, якщо буде партія миру і дипломатії, тоді є шанс", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, військовий розповів, як Путін перетворив Крим в ядерний півострів: це реальна загроза.

Як повідомляв Знай.uа Притула поплатився за жарт про Зеленського: не заздри, Серьога.

Знай.uа писав, посол США зробив німецьким компаніям останнє китайське попередження з-за Північного потоку-2.