Ірландська група The Cranberries 15 січня, у день першої річниці смерті своєї вокалістки Долорес О'Ріордан, опублікували новий сингл, який увійде в їх останній альбом "In The End". Про це повідомляє Sky News.

Пісня називається "All Over Now" ("Тепер все скінчено"). Мати співачки, Ейлін О ' Ріордан, заявила про підтримку релізу.

"Я не можу уявити більш підходящого способу відзначити першу річницю смерті Долорес і відсвяткувати її життя, ніж оголосити світові про випуск її останнього альбому з гуртом".

46-річна О'Ріордан раптово померла в Лондоні 15 січня 2018 року. Її знайшли в номері одного з готелів. Британська поліція встановила, що вона померла в результаті утоплення, при цьому співачка перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Експертиза виявила в її крові сліди лікарського транквілізатора лоразепам, однак його концентрація була в межах терапевтичних доз.

Тіло Долорес О’Ріордан було поховано в її рідному Лімерику поруч з батьком.

У співачки залишилися троє дітей 1997, 2001 та 2005 років народження.

Раніше повідомлялося, що Британію сколихнула звістка про можливий замах на королівську особу - дружину принца Вільяма герцогині Кейт Міддлтон, яка днями відсвяткувала свій 37-ий День народження.

Про це повідомляє Daily Star з посиланням на службу безпеки, яка і виявили в месенджері Telegram листування зловмисників.

У повідомленні говориться, що терористи організації "Ісламська держава" планують отруїти герцогиню Кембриджську Кейт Міддлтон і членів її сім'ї.

На одному з зображень 37-річна Кейт, яка везе візок із супермаркету, була відзначена червоним хрестом,а напис під фото по-справжньому лякає.

Як відомо, 37-річна дружина принца Вільяма сама регулярно купує продукти та інші товари в магазинах. Напередодні Різдва Кейт разом зі своїми старшими дітьми Джорджем і Шарлоттою відвідала дешевий дисконт-магазин The Range.

Нагадаємо, померла американськая голлівудська актриса: світ у жалобі.

Нагадаємо, помер "найбагатша людина на Землі".

Як повідомляв "Знай.uа" помер класик індійського кіно.